2777
2789
عنوان

بوی عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 32 پست
چه عجیب مگع میشه 

آره من از اون آدمام صبح میرم حمام شب بو عرق میدم.الان از این میزنم تو گرما بیرون هم برم عرق میکنم ولی اصلا بو نمیده

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
آره من از اون آدمام صبح میرم حمام شب بو عرق میدم.الان از این میزنم تو گرما بیرون هم برم عرق میکنم ول ...

مثل منی.... 

منم بگیرم یعنی....

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه قیمته کرمه؟ 

۵۰خریدم الان نمی‌دونم 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
۵۰خریدم الان نمی‌دونم 

یبار در طول روز بزنی کافیه عزیزم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

مثل منی....  منم بگیرم یعنی....

والا خیلی خوبه شوهرمم میزنه تو این گرما همش بیرونه ولی دیگه بو نمیده

منم  اینجور بودم پماد زینک زدم دیگهههه عرق نمیکنم یعنی بو نمیده اصلا پمادش 9 تومنه  دارو خونه داره بگیر حتما 

اهدای عضو =اهدای زندگی !                                           من کارت اهدای عضو دارم 💙                                      من یک دختر شادم  عاشق خانوادمم  من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام   عاشق تئاتر  باله ویلون گلف سینکرونایز    رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم   عاشق مهندسی عمران  دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁 
یبار در طول روز بزنی کافیه عزیزم 

از حموم میای تمیزی بزن تا حمام بعدی

منم مثل تو بودم مرداب سنگ هم جواب نداد به روزبلافاصله از حموم که اومدم با یه ادکلن زدم زیر بغلم یکمم رو انگشتم تا خیس بود زدم تو پودر مرداب سنگ و انگشتم و گذاشتم زیر بغلم چسبید به خیسی ادکلن الان عرق هم میکنم عرقم بوی ادکلن میده

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
از حموم میای تمیزی بزن تا حمام بعدی

مرسب عزیزم سفارش میدم امیدوارم که خوب باشه همونجور که گفتی 

منم لایک کنید بیام بخونم

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

مرسب عزیزم سفارش میدم امیدوارم که خوب باشه همونجور که گفتی 

آره خوبه بنظرم 

من به حدی عرق میکنم که نگو...قبلا خیلی هم بو میداد

الان پماد زینک اکساید میزنم عرق میکنما ولی حتی 1 درصد هم بو نمیده

زیر بغلمم خیلی سفید شده

وقتی دیدم درشکه را اسب می کشد و انعام را درشکه چی می برد و به چشمان اسب چشم بند زده، بر دهانش پوزبند تا کم ببیند و کم بخورد و دم نزند!     همه چیز را فهمیدم...                                     تداعی تراژدی غم انگیز زندگی فلاکت بار مردم نگون بختی که روی گنج نشسته‌اند ولی از جهل و فقر و بدبختی رنج می برند...                                                                    گذشته‌ای که حالمان را گرفته است!                                    آینده ای که حالی برای رسیدنش را نداریم!!                              و حالی که حالمان را به هم می زند!!!                                     چه زندگی خوبی...

بچه ها الان دعوان نکنید زکید مز زیر پوستی میدن ولی مت از اون آدنان اگه اتفاقی یک هفته ام حموم نرم بوی عرق ذره ای نمیدم همه تعجب میکنن البته از حمام میم مام صابونی میزنم وتمام نزنمم بوی عرق نمیدم

بچه ها الان دعوان نکنید زکید مز زیر پوستی میدن ولی مت از اون آدنان اگه اتفاقی یک هفته ام حموم نرم بو ...

ولی در عوض ش نوهام دوروز یک بار اگه حمام نر م چرب میشه این به اون در