2777
2789
نامزدم میگفت حواسم بود وارد واژن نشد ولی من استرس گرفتم اخه دفعه قبلشم قرص اورژانسی خورده بودم چندما ...

قرص اورژانسی داغون میکنه بدنو بخاطره همینه میگن در ساال بیشتراز دوبار نخورین

نگران نباش عزیزم این اختلالات هورمونیت یکیش بخاطر کیسته یکیشم قرص اورژانسی باردار نیستی به هیچ وجه

🤍🐼🥥
قرص اورژانسی داغون میکنه بدنو بخاطره همینه میگن در ساال بیشتراز دوبار نخورین نگران نباش عزیزم این ا ...

تو عرض سه چهار ماه دو یا سه بار قرص اورژانسی خوردم یعنی قشنگ داغون کرد ماهی دوبار اونم فقط لک بینی 

اخه میترسم بارداری پنهان که میگن اونجوری باشه که نه علائم داره ن پیزی یهو وقت زایمان متوجه میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو عرض سه چهار ماه دو یا سه بار قرص اورژانسی خوردم یعنی قشنگ داغون کرد ماهی دوبار اونم فقط لک بینی&n ...

انقدر قرص اورژانسی خوردی خوردی میخوای هم سالم باشی؟قشنگ زدی ترکوندی بدنتو اینا تا یه مدت عوارض داره

بارداری پنهانم خییییلی نادره فکرکنم حدود دو درصد شاید اینطور بشن

نیست همچین چیزی نگران نباش 

🤍🐼🥥
مطمئن باش منم همینقدر استرس داشتم😅

سلام عزیزم 

امروز دوباره رفتم سونو واژینال باردار نبودم ۶روز پیشم تیتراژ بتام منفی شد دکتر سونو هم گفت اگه رابطه مشکوک داشتی اخیرا ازمایش خون بده وگرنه ۵ماه پیش ک هیچی گذشت 

بارداری پنهان بعد ۵ماه هم مشخص نمیکنه یعنی؟

سلام عزیزم  امروز دوباره رفتم سونو واژینال باردار نبودم ۶روز پیشم تیتراژ بتام منفی شد دکتر سون ...

سلام عزیزم خب خداروشکر

بارداری پنهان خییییلی نادره و اگرم اتفاق بیفته دیگه بعداز پنج ماه معلوم میشه خیالت راحت چیزی نیست

🤍🐼🥥
سلام عزیزم خب خداروشکر بارداری پنهان خییییلی نادره و اگرم اتفاق بیفته دیگه بعداز پنج ماه معلوم میشه ...

مرسی ❤

از یه دکتر هم تو تلگرام پرسیدم بارداری پنهان ممکنه باشه گفت اگه سونو واژینالم منفی شد دیگه کنسله ولی انگار وسواس گرفتم اصلا خیالم راحت نمیشه حتی دکترم رفتم دیروز گفتم دیگه نیازی نیست برا بارداری برم ازمایش و سونو گفت ولمون کن‌چیزی نیست ولی یادم رفت درباره بارداری پنهان هم بگم بهش😅

برای کیستمم دکتر ال دی داد بهم نمیدونم کی پریود میشم ک بخورم 

ال دی کیستو برطرف میکنه؟

مرسی ❤ از یه دکتر هم تو تلگرام پرسیدم بارداری پنهان ممکنه باشه گفت اگه سونو واژینالم منفی شد دیگه ک ...

ال دی به بعضیا میسازه به بعضیا نمیسازه اما اکثرا باهاش اوکی هستن به من نساخت دوماه پریود بودم هورمونام ریخت به هم

🤍🐼🥥
اینم یه دکتر دیگه پرسیدم گفت🙄

عزیزم بخدا باردار نیستی اخه چرا دوست داری الکی به خودت استرس بدی؟جواب بتا سنو بی بی همه و همه دارن میگن باردار نیستی تازه کیستم داری و این باعث میشه به همین راحتیا باردار نشی بیخیال عزیزم چیزی نیست

🤍🐼🥥
عزیزم بخدا باردار نیستی اخه چرا دوست داری الکی به خودت استرس بدی؟جواب بتا سنو بی بی همه و همه دارن م ...

😔دست خودم نیست اصلا حس میکنم تو این ۵ماه انقدر استرس داشتمو تحت فشار بودم وسواس فکری گرفتم😔بیخیالم یهو یادم میاد میگم نکنه باردارم حتی گریه هم میکنم فکرشو میکنم