2777
2789
بتا چی هست؟😂

عددی که تو برگه ازمایش مینویسه زیر ردیف Result 

اصولا اگه پایین تر از ۱۰باشه منفیه

البته طریقه محاسبه هر ازمایشگاه فرق داره یه ازمایشگاه زیر ۵ رو میزنه منفی یکی زیر ده یکی زیر پونزده اما بیشتر دیگه نه

این خانوم ۲ بود که منفیه

🤍🐼🥥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی پنج ماهه پریود نشدی؟

پریود میشدم ولی خیلی استرس داشتم که حالا ک دارم جدامیشم باردار باشم یا نه 

بعد یماه از رابطه ازمایش دادم منفی بود بعد ۳ماه دادم زد مثبت رفتم سونو واژینالو اینا چیزی نبود دوباره بعد دوروزش بتا دادم زد منفی 

الانم رفتم دوباره بتا چون انگار تو شکمم یچیزی وول میخورد

اوووووو آخرین بار ۵ ماه پیش بوده؟؟؟؟  خدا خیرت بده الان باید تکوناش هم حس میکردی 😅😅😅  ...

شکمم بزرگ‌نشده ها ولی نبض داره زیر شکم و شکمم به پشت دراز میکشم انگار یچی وول میخوره براهمین استرس گرفتم

پریود میشدم ولی خیلی استرس داشتم که حالا ک دارم جدامیشم باردار باشم یا نه  بعد یماه از رابطه ا ...

وا

چرا دفعه قبلی زد مثبت!؟؟اصلا پریود شدن به این معناست که حامله نیستی

مطمئنی مثبت بوده؟

به نظرم استرس که داری تلقین میکنی به خودت اینارو این وول خوردنه بخاطر تلقینه

🤍🐼🥥
وا چرا دفعه قبلی زد مثبت!؟؟اصلا پریود شدن به این معناست که حامله نیستی مطمئنی مثبت بوده؟ به نظرم ...

بعد سه ماه زده بود ۱۴۹ گفتن برای سه ماه خیلی کمه عددش در حد یه هفتست این 

البته تیتراژ بتا نبود بعد دوروز رفتم دوباره همونجا ازمایش زد تیتراژ دادم زد منفی سونو رحمی و واژینالم چیزی نبود دیگه اصلا پیگیری نکردم الان شکمم نبض میزنه و اینا استرس گرفتم رفتم یجا دیگه ازمایش

حالا دوباره شنبه میرم دکتر سونو اینا ولی همچنان استرس دارم 😶

بعد سه ماه زده بود ۱۴۹ گفتن برای سه ماه خیلی کمه عددش در حد یه هفتست این  البته تیتراژ بتا نبو ...

عزیزم اینا همش از استرسه منم استرس که داشتم هرروزی که از خواب پامیشدم یه علائم داشتم اما وقتی خیالم راحت شد تموم اون چیزا که بنظرم میومد از بین رفت

مگه جلوگیری نداشتین؟

🤍🐼🥥
عزیزم اینا همش از استرسه منم استرس که داشتم هرروزی که از خواب پامیشدم یه علائم داشتم اما وقتی خیالم ...

نامزدم میگفت حواسم بود وارد واژن نشد ولی من استرس گرفتم اخه دفعه قبلشم قرص اورژانسی خورده بودم چندماه پیش پریودام نامنظم شد ماهی دوبار میشد 

حتی وقتی رابطه داشتیم لک بینی داشتم بعد دوهفته ک پاک شدم دوبارع شروع شده بود 

دیگ از اسفند ماهی یبار شدم و یکمم خونریزی داشتم ماه پیش باید ۲۷میشدم ولی ۱۹و۲۳چندقطره خون دیدم دیگه نشدم تا ۳۰

۱۶روز پریود بودم الان دوروز پیش ترشحم یکم خونی بود دیوانه شدم دیگه 

البته دوتا کیست هم دارم