2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته 😭😭😭

128 بازدید | 10 پست

من هفته هفتم بارداری هستم الان دو روز ترشحاتم قهوه ای کم رنگ دکتر بهم شیاف داده و آسپرین اصلا بهتر نمی شم بلکه بیشتر م می سه کسی اینجوری نبوده خیلی ناراحتم

من نه ولی خیلیارو دیدم اینجوری بودن جای نگرانی نیست البته بشرط اینکه خوب استراحت کنی و شیاف رو مصرف کنی

اگه میخاست طوری بشه تا الان شده بود نگران نباش 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نه ولی خیلیارو دیدم اینجوری بودن جای نگرانی نیست البته بشرط اینکه خوب استراحت کنی و شیاف رو مصرف ...

پارسال سقط داشتم می ترسم خیلی همه چی خوب بودا یهویی شروع شد کلن استراحت بودم و هستم و شیاف الان دو شب استفاده می کنم 

اصلا در حدی نیست که بخوای اینقد ناراحت باشیا😐یه چیز عادیه راحتم خوب میشه شما که انقدر به سلامتی جنی ...

پارسال سقط داشتم ترسیده شدم شدید یعنی قطع می سه همش از خدا می خوام ارومم کنه 

پارسال سقط داشتم می ترسم خیلی همه چی خوب بودا یهویی شروع شد کلن استراحت بودم و هستم و شیاف الان دو ش ...

ببین عزیزم بعضیا اینجورین یکم ضعیفن ولی قرار نیست چون یبار سقط داشتی بازم همون اتفاق بیفته فقط و فقط استراحت مطلق سعی تقریبا هیچکاری نکنی اینجوری هیچ خطری نیست گلم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
ببین عزیزم بعضیا اینجورین یکم ضعیفن ولی قرار نیست چون یبار سقط داشتی بازم همون اتفاق بیفته فقط و فقط ...

ممنونم از ارامشت عزیزم واسم دعا کن انشالله تو هم بارداری خوبی داشته باشی 🌹❤️🙏

ممنونم از ارامشت عزیزم واسم دعا کن انشالله تو هم بارداری خوبی داشته باشی 🌹❤️🙏

قربونت عزیزم انشالله نینیت سالم میاد بغلت تا ۳ماهگی زیاد استراحت کن بعد اون نسبی اینقدم الکی نگران باشی برا کوچولو بده ❤❤❤