2789
عنوان

حالم خیلی بده 😓

433 بازدید | 19 پست

دیروز جواب ازمایش ژنتیکمو بردم دکتر گفت دو تا جهش پیدا شده که یکیش مشکل بچتونه حالا باید خودتو شوهرت دوباره ازمایش بدین مطمئن بشیم ک هر دو ناقل هستین ک بچه مشکل داشته یانه گفتم احتمالش هست شوهرم ناقل نباشه گفت خیلی کمه 😔😔😭😭😭بچه ها از دیروز حس بدی دارم حالم خیلی بده انگار انرژی و انگیزه ندارم دیگ از دیروز افتادم کف خونه شامم تخم مرغ دادم ب شوهرم داشتم از سردرد میمردم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

الهی... ناراحت نباش. این روحیه هست که هر جا مارو از ناامیدی و ناراحتی نجات میده. امیدت به خدا باشه. چشاتو ببند بگو هیچی نمیشه یه بچه ی دسته گل به دنیا میارم... هیچیش نمیشه... اصلا این بار نشد بار دوم میشه... اینهمه راه چاره برا ادما گذاشتن... هیچی نمیشه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بارداری؟؟

نه عزیزم بچم مشکل داشت سقطش کردم بخاطر اون ازمایش ژنتیک دادم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
الهی... ناراحت نباش. این روحیه هست که هر جا مارو از ناامیدی و ناراحتی نجات میده. امیدت به خدا باشه. ...

اره خداروشکر ک مشکلم راه چاره داره ولی ی مشکل دیگ هست هزینه ش خیلیه 

سلام عزیزم 

به جای هزینه کردن واسه آزمایش ژنتیک و این همه استرس که روزانه به خودت وارد می کنی برو پیش یه روانشناس خوب که اولا از فاز افسردگی بیای بیرون ، دوما اقدام کن برای بارداری بعدی ... . توکلت به خدا ، چرا این همه خودتو عذاب می دی ؟ 

این مشکلیه که واسه خیلیا پیش میاد، عاقلانه و منطقی باهاش برخورد کن . هنوز سنی نداری که از الان واسه بچه اینجوری خودتو داغون کردی . اصلا حتی اگه شوهرتم ناقل باشه بازم احتمال بچه سالم خیلی زیاده ! لطفا از لحاظ روانی رو خودت کار کن ، اینجوری فقط زندگیتو خراب می کنی و شوهرت ازت زده میشه ! همه زندگی که بچه نیس ! 

🌱 زندگی؛ ادامه داره... بیا بخندیم :) 
چقدره؟؟؟

نمیدونم تو ۳۰ ۴۰ میلیونه ای وی اف پی دی جی 

سلام عزیزم  به جای هزینه کردن واسه آزمایش ژنتیک و این همه استرس که روزانه به خودت وارد می کنی ...

اره میدونم من میخوام بازم شانسمو امتحان کنم..گفت اگ‌شوهرت ناقل نباشه عین بقیه بارداری ها ۳تا ۵ درصد احتمال تکرار داره اگ‌ناقل باشه ۲۵ درصد..با روانشناس در ارتباطم عزیزم راهنماییم میکنه ولی الان تازه اولشه زمان میبره باهاش کنار بیام 

انرژیم یدفه از بین رفت نه واسه بچه ها واسه این اتفاق 

نمیدونم تو ۳۰ ۴۰ میلیونه ای وی اف پی دی جی 

اره میدونم... مامانم میخواست بره ای یو ای... اون خیلی کمتر بود هزینش.

میتونی خودتم کار کنی. شوهرتم عوض یه شغل دوتا شغل داشته باشه. یا میتونین وام بردارین.

اها راستی عزیزم. اگه به اسم خودت و همسرت صنعت نباشه 100میلیون وام میدن. اگه هست. میتونی تو دورو اطرافتون هرکی که نه خودش نه همسرش به اسمشون صنعت نیست راضی کنی و مشکلتو بگی و با اسم اونا وام برداری.

اره میدونم... مامانم میخواست بره ای یو ای... اون خیلی کمتر بود هزینش. میتونی خودتم کار کنی. شوهرتم ...

متوجه نشدم یعنی چی صنعت نباشه ب اسممون؟

یعنی به نامتون خونه و ماشین و...نباشه. البته ببخشید الان از مامانم پرسیدم گفت 30میلیون وام میدن.

ماشین ب اسم همسرمه خودم میتونم بگیرم؟

کجا باید برم دقیقا؟

ماشین ب اسم همسرمه خودم میتونم بگیرم؟ کجا باید برم دقیقا؟

الان از مامانم پرسیدم گفت فقط باید خونه به نامتون نباشه. یعنی نه به اسم خودتون نه به اسم همسرتون نباید خونه باشه.

اول باید بری کافینت واسه وام ثبت نام کنی چون دو نفرین باید شناسنامه و کارت ملی همسرتون و خودتونو ببرید.بعد شماره تلفنتونو میدید و دو سه روز دیگه براتون یه کد پیامک میشه. کد رو میبرین همون کافینتی که ثبت نام کردین. اونجا براتون راه حلشو میگن که کدوم بانک برین و چه مدارکی ببرین که وام رو بده. اگه پیامک براتون نیاد و کد ارسال نشه یعنی واسه وام تایید نشدین. بازم وقتی رفتین کافینت کامممل بپرسین. 

الان از مامانم پرسیدم گفت فقط باید خونه به نامتون نباشه. یعنی نه به اسم خودتون نه به اسم همسرتون نبا ...

خب رفتم کافی نت بگم واسه چی وام‌میخوام ای وی اف؟