2777
2789
عنوان

اسم دختر دوستم

760 بازدید | 17 پست

دوستم میخواد اسم بچشو بزاره دلهان ولی ثبت احوال قبول نکرده درخواستم داده اما قبول نکردن 

باید چیکار کنه ؟؟؟

روزی هم خواهد رسید که روز ما باشد . . . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلهان یعنی چی

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

باید پارتی داشته باشه 

فک کنم تهران بالاشهرش زیاد گیر ندن باز مطمئن نیستم

من خالمم میخاست اسم بچشو بزاره لاوین به یکی پول داد تو اونجا گذاشتن

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
اصن این اسم معنی دارع؟😐 این همه اسم قشنگ دلهان چیع

منم خوشم نمیاد 😐😑 حالا بزار بش بگم یه جوری شاید راضی بشه یه چی دیگه بزاره 😑منم ثبت احوال بودم شاید قبول نمیکردم هر اسمیو 😐

دلاان چیچیه

بیچاره ثبت احوال هر روز یه مسئله دارن بخاطر اسمای عجق وجاین اسما چیه از خودتان در میارین

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
باید پارتی داشته باشه  فک کنم تهران بالاشهرش زیاد گیر ندن باز مطمئن نیستم من خالمم میخاست اسم ...

عه ، ممنون الان میرم بش میگم ، ولی به نظرم پارتی بازی برا اسم بچه خوب نباشه ، حالا شاید با همین بالاشهر بودن ثبت احوالش بتونه کارش راه بیوفته چون بلاخره اسم بچشه بعدا بیاد بگه با پارتی بازی اسمتو گذاشتیم شاید خوب نباشه به نظر من

دلاان چیچیه بیچاره ثبت احوال هر روز یه مسئله دارن بخاطر اسمای عجق وجاین اسما چیه از خودتان در میاری ...

😐😑 منم خوشم نمیاد به نظرم گاهیم ثبت احوال واقعا حق داره ، اسم شکل این پیشنهاد بدین برم بش بگم