2777
2789
عنوان

اپلیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 24 پست
https://www.digikala.com/product/dkp-1587875   این ایپلیدی منه چند ساله دارمش خیلی خیلی خوب ...

ممنونم 🌷

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
منم مارک براون ده سال پیش خریدم اون موقع بهترین بود اما الان مدلای بهتری هم هست ولی در کل خیلی راضیم ...

ممنون 🌷

تا حالا استفاده نکردم،ادمی هم هستم ک اصصصلا نمیتونم درد تحمل کنم 🤦مثلاً دردش از موم انداختن بیشتره یا کمتر ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلیی وقت پیش شاید۱۲سال پیش فیلیپس خریدم ک عالیه هنوزم مث روز اولشه الان حدودا ۶۰۰تمنه فک کنم تو ...

ممنونم 🌷

من ماه پیش برای خواهرم از کیش فیلیپس خریدم یک کارشو ۷۰۰تومن خیلی راضیه اینجا گرونتره  درد شم ز ...

آها ممنون،درد این بیشتره یا موم انداختن؟

ممنون 🌷 تا حالا استفاده نکردم،ادمی هم هستم ک اصصصلا نمیتونم درد تحمل کنم 🤦مثلاً دردش از موم انداخ ...

ببخش دیر جواب دادم دوتا وروجک دارم که حسابی سرگرم میشم.دردش مثه موم انداختنه.بعدش خیلی قرمز میشه و بعضی ها هم دونه های ریز میزنن

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
ببخش دیر جواب دادم دوتا وروجک دارم که حسابی سرگرم میشم.دردش مثه موم انداختنه.بعدش خیلی قرمز میشه و ب ...

عزیزم خدا حفظشون کنه...🌷

موم یهویی میکنه ولی اپلیدی دونه دونه  به نظر من بخر موها رو کم میکنه بعد یه مدتی

ممنونم🌷