2777
2789
عنوان

عروس هلندیم بیحاله چی کار کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25542 بازدید | 19 پست
شب یادم رفت دور قفسش پارچه بندازم  ممکنه به خاطر اون باشه ؟

امکان داره به این خاطر شب رو نخوابیده باشه الان بنداز روش یکی دوساعتی ببین بخوابه بهتره میشه

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کاسکو دارم تا پارچه نندازم رو قفس نمیخوابه البته مال من چیزی بخواد قار میزنه متوجه میشم 

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
از کجا بفهمم اسهاله ؟  همه ی دونه هاش رو پخش و دلت کرده تو قفس اصلا مشخص نیست مدفوعش

عزیزم خب قفسش رو هرروز یا دوروز یکبار باید تمیز کنی ک مشخص باشه مدفوعش، میتونی  برای راحتی کاغذ بندازی کف قفس و هرروز عوض کنی .. 

اگه فقط ارزن میدی اون کافی نیست .

بردی دکتر بگو واسش یه بسته غذا هم بنویسه. داخل اون غذا چندنوع تخمه ومیوه خشک و ذرت و ارزن و.... داره.. واسش اسباب بازی گذاشتی توقفس؟؟ سرگرمش میکنه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
عزیزم خب قفسش رو هرروز یا دوروز یکبار باید تمیز کنی ک مشخص باشه مدفوعش، میتونی  برای راحتی کاغذ ...

درسته حرفتون 

پرورش دهنده ش گفت این غذا ها به درد نمیخوره 

بابای منم رو حساب حرف اون نمیزاره برم بخرم 

اسباب بازی هم نداره هنوز