2777
2789
عنوان

تجربه خودم از بین بردن سوسک کابینت

| مشاهده متن کامل بحث + 122143 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سم خطرناکه،روش استارتر مناسبتره اگه جواب بده  

نه خطری نداره.‌مثل خمیر هست.‌بوی شکلات میده اونم از نزدیک بو کنی متوجه میشی.‌مثل پماد چشم باریک ازش کمی زیر کابینت ها میزنید.‌نقطه نقطه. جایی که اصلا دست هم نمیزنید. من بچه کوچک داشتم زدم. مهم اینه که میگم تظمینی هست. البته من چون خودم و دوستانم زدن و جواب گرفتم دارم راهنماییتون میکنم. روشهای سنتی خوبه ولی دائم نیستن. ممکنه مجدد هم بیان سوسکها.

خانومی من انجام دادم ولی ریشه کن نشدند هنوز شما هنوزم روشتون را تایید میکنید؟

باید آپدیت بشه ماهی یک بار 

ولی آب و صابون اسپری میکنم روشون سریع میمیرن .

این نیز بگذرد .....
باید آپدیت بشه ماهی یک بار  ولی آب و صابون اسپری میکنم روشون سریع میمیرن .

الان یک هفته ست اثری ندیدم اسپری هم میکنم فقط سر میخورند همین نمیمیرند اصلا بیچاره م کردند

تعجیل در ظهور امام زمانمون صلوات

آره سریع نتیجه اش رو می بینی . این دستورهارو از گوگول سرچ کردم واقعا جواب داد

خدا خیرت بده من دیگه از دست سوسک های خونه مون به ستوه اومدم خسته شدم از بس این همه ظرف و ریختم شستم من توی یخچالم هم پر شده

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!
خدا خیرت بده من دیگه از دست سوسک های خونه مون به ستوه اومدم خسته شدم از بس این همه ظرف و ریختم شستم ...

هر ماه باید سم پاشی جدید با سم جدید و متفاوت با قبلی انجام بدی تا ۶ ماه

این نیز بگذرد .....
به صورت پودری؟یا با آب خمیر کردید؟

بصورت پودر   انجام دادم

بصورت خمیر هم میشه یعنی با کمی روغن و سم های پودری معمولی مخلوط کنی و بصورت طعمه جاهای مختلفی تو کابینت و زیر یخچال و .... قرار بدی 

این نیز بگذرد .....

عزیز خیلی ممنون از راهنماییت و راهنمایی همه دوستان فقط   محو میشن یا میمیرن  شما جسد چندش خاک برسر شونو میبینی ؟؟؟؟من ۶ ماهه هر چی سم بوده هفته ای صد تومن پول دادم خریدم شوهرم گفته ول کن من خودم ظرفا رو میشورم دیگه پول برا سم نمیدم اسپری میکنم روشون اصن پرو پرو میگه آخی زیر بغل منم بزن انگار ادکلن خریدم براشون من میخوام قتل عام شن خونوادگی برن گم‌شن چندشا خواهر من اصن خونم یدونه سوسکم نداشت اصن برام عجیبه اینا  چند تا چندتا توله میزان اولین بار ک دیدم فک کردم تفاله چای خشک بوده ریخته رو اپن اینور اونور   دو روز نگذشت دیدم یا امام سوسکه اصن  نمیدونم اینا از کجا پیداشون شون شد بعد طبق شکلشون ک سرچ کردم  فهمیدم سوسکای کابینتی ان گویا .... منم فقط رو اپن تو کابینت و زیر کابینت‌های اپن میبینمشون و بگمااااا تو زیر مبلای خونه مم واییییییییییی دیدم ک  میلولن مبلای خونمو  چندماهه آگهی کردم واسه فروش میترسم جلو مبل دراز بکشم فیلم ببینم   میترسم سل برم یه لیوان بردارم آب بخورم چرا نمیرن گم شن آخه فقط تو کابینت‌های یک سمت میپلکن چرا فقط تو یه ردیف کابینت‌های آخه  نگرانشونم ویو اینور دیوار و  و از دست بدن 😂😂😂تخم کردن انگار هی میرن میرن طرفشون و اپن شده شده براشون آزادراه  تهران شمال بدون عوارضی و ایست بازرسی ویراژ میدن ی رخ نشون میدن  هر هر کر کر میرن   بمن  میگن جان با ما کاری داشتی هستم در خدمتت بگو 😁😁😁😁😁 میخوام همشون و قتل عام کنم پلیدترین و عوق ترین حیون روی زمين همین خاک برسه اما چجوری دم به دیقه دستم برای هر چی باید کفی بشه خسته شدم بخداوندی خداااااااا

عزیز خیلی ممنون از راهنماییت و راهنمایی همه دوستان فقط   محو میشن یا میمیرن  شما جسد چندش ...

دیگه  اسپری نخر با ریکا و آب اسپری درست کن خر موقع می بینی شون اسپری کن روشون درجا می میرن . یکی اینکه سوسکا جایی که آب ریخته بشه و مرطوب باشه میان سعی کن بعد از ظرف شدن همه جا رو خشک کنی . هر ماه هم سم رو عوض کن و جاهای مختلف آشپزخونه  خونه بریز . خونه منم اینطوریه تموم نمیشن ولی حداقل نمیزارم از این بیشتر بشن .

این نیز بگذرد .....