2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اولین روز آخرین پریود مهمه 

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
یعنی میشه ۵ هفته؟ 🙄 درک نمیکنم چرا😂😂

عزیزم دو هفته رو بیشتر حساب میکنن مثلا اگ ۱ تیر رابطه داشته باشی و اولین روز آخرین قاعدگیت مثلا ۲۰ خرداد باشه و تیر ماه باردار بشی از ۲۰ خرداد حساب میکنن..چون هیچوقت با رابطه نمیشه گف ک حتما با رابطه ای ک ۱تیر داشتم حامله شدم چون ممکنه بچه روزای دیگ بمونه برا همین از پریود قبلی حساب میشه

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه
دیگه مهم نیست چن روز قبل اقدام شده باشه؟

نه چون دکترا نمیدونن باکدوم اقدام ودقیقا چه وقتی لقاح صورت گرفته توکل دنیا سن بارداری اینطوری حساب میشه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
دیگه مهم نیست چن روز قبل اقدام شده باشه؟

آخه اگ اقدامت قبل پریودی باشه ک اگ حامله باشی پریود نمیشی پس اقدامی ک بعد پریودی داشتی و حامله شدی و دیگ پریود نشدی اون آخرین پریودی رو حساب میکنن

عزیزم دو هفته رو بیشتر حساب میکنن مثلا اگ ۱ تیر رابطه داشته باشی و اولین روز آخرین قاعدگیت مثلا ۲۰ خ ...

الان من آخرین پریودم ۱۸ خرداد بود گلم بعد هفته قبل اقدام داشتم اگه باردار باشم بچم میشه ۵ هفته؟

الان من آخرین پریودم ۱۸ خرداد بود گلم بعد هفته قبل اقدام داشتم اگه باردار باشم بچم میشه ۵ هفته؟

الان ۱۸ تیر ک وقتته پریود نشدی؟؟ اگ الان باردار باشی بیبی چک نشون میده نه عزیزم تقریبا میشی ۴هفته و ۳،۴ روز

نه نشدم  میگن باید بزاری یه هفته بشه بعد بیبی بزنی

انشالله ک بارداری عزیزم ..بعله درسته ولی اگ باشی دوروز دیگ هم میتونی بیبی بزنی ..چن سالته؟؟ منم بارداریم از ۲۰ خرداد حساب میشد درس۱ فروردین زایمان کردم😁😁

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز