2777
2789
عنوان

داداشم غیرتی شده :/

11029 بازدید | 27 پست

من همیشه شلوار قد ۸۰ میپوشیدم کاریم نداشت ول میگردم و بی حجابم

تا ۱۱ ،۱۲ شب هم بیرونم

شالمم همیشه از سر افتاده 

با پسرای فامیلم وحشتناک رفیق ام و میگیم و میخندیم 

خونه دوست و اشنا ینی هرجایی  لختی میگردیم کلا همه ینی کلا راحتیم 

با پسرایی هم ک میشناسم حالا حتی غریبه هم رفت و امد دارم 

سفر مجردی هم میرم

و....

داداشم کلا با اینا هیچ مشکلی نداشت هیچی ها هیچی چون همیشه بهم اعتماد داشت چون من تاحالا هیچ گندی بالانیاوردم و دستم ب دست پسر نامحرمم نخورده ولی  الان واسه تک تکش گیر میه ک کجایی با کی میری ساعت ۹ بیای خونه چرا شلوارت کوتاهه جلو مانتوتو ببند خودم میرسونمت :/ اصلا هنگم چرا اینقدر گیر میده بم؟ اخه تا دیروز کاریم نداشت؟من کار خلافیم نکردم اصلا چرا یهو متحول شد؟ ب خودشم میگم جواب درست درمون نمیدع :/ من باهاش خیلی رفیق بودم خیلی صمیمی همه چیو ب هم میگفتیم و همیشه هوامو داشت اما الان گیر ببخود میدع!

دردش چیه ب نظرتون ؟

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بازم باهاش حرف بزن همینا رو بگو  شاید خوب دلیل کارش دو گفت 🤷🏻‍♀️

ما زاده عشق و عشق شد مادر ما.         برام دعا کنید إن شاء الله نینیم سالم و سلامت به دنیا بیاد إن شاء الله

خوبع

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺

شاید کسی چیزی گفته مثلا گفتن چرا خواهرت بد میگرده یا چرا چیزی به خواهرت نمیگی اونم به غیرتش بر خورده

یا شاید پشت چیزی شنیده حتی به دروغ 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
والا تو خوبه داداشت گیر میده بت. من داداش کراشم گیر میده بم😐

کاسه داغ تر از آش😐😐

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
والا تو خوبه داداشت گیر میده بت. من داداش کراشم گیر میده بم😐

واقعا؟؟

چرا اجازه میدی😲😲😲

ی بار پسر عمه من ی چیزی گفت....با خاک یکسان ش کردم

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀

ول میگردیم چیه !حداقل خودت از این ادبیات واسه خودت استفاده نکن 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
واقعا؟؟ چرا اجازه میدی😲😲😲 ی بار پسر عمه من ی چیزی گفت....با خاک یکسان ش کردم

چیو اجازه میدم؟؟ رفتم ب ننش گفتم. هی روزگار.. من اگه شانس داشتم... تایپک یکی مونده به آخریم

و بخون. میفهمی 

گاهی دلم شهادت می‌خواهد...