2777
2789
   خانواده ها نمیدونن تقصیر خودشونه همه چیز

سلام خوبی منم حس شمارو داشتم و دارم چندین بار تا پایه مرگ حتمی رفتم دقیقا من حق رو به شما میدن این دقیقا خانواده ها هستن باعث میشن فرزندشون همچین کار هایی بکنه من تو یک ماه ۳ بار اقدام کردم بعدش یک ماه بستری بودم هیچ فایده نداره

البته هنوز بزرگ ترین آرزوی من مرگ هست 

من آیدی دیگه داشتم و کلی اونجا حرف میزدم ولی بخاطر عوارض قرص ها فقط بیشتر به خودم آسیب زدم و رمز و ایمیل رو فراموش کردم 

من خیلی سال همچین افکاری دارم اصلا خوب نیست نزار این افکار زیاد وارد مغز و روحت بشه زندگی واقعا قشنگ

البته یکی به من همیچین حرفی میزد بهش میخندیدم 

من نمیدونم شما چه مشکلاتی داری ولی من میگم (درد مساوی درد )

فرقی نمیکنه زیاد یا کم گاهی از آستانه تحمل اون شخص بیشتر شده و دیگه نمیتونه تحمل کنه 

من دوستان خیلی زیادی داشتم تو نی نی سایت ولی خوب بعد خوردن قرص آسیب هایی دیدم البته اصلا پشیمون نیستم 

من بزاری تا سه روز میتونم سخرانی کنم ببخشید از همه طولانی شد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من واقعا نمیتونم درک کنم خانوادت چکارت کرده که اینجوری

کآری کرده که از کودکی چیز جز مرگ نمیخوام همین الانش مرگ لذت بخش ترین حالت ممکن هست برام

میخواد خودکشی باشه میخواد مرگ طبیعی 

البته اونا هم مقصر نیستن باید فرهنگ سازی بشه کسی که لیاقت نداره نتونن صاحب فرزند بشن

مثل والدین من 

همین الان اگه شرایط بود خرید قرص. خواب برام خیلی راحت چه ۱۰ ورق چه ۱۰۰ ورق البته دفعه اخر ۱۰ ورق ۱۰ تایی خوردم ولی مرگهم دیگه مرا پس میزنه 

فقط یکیش رو میگم والدینی که بخاطر. جدا شدن خودشون میام میگم شاید این پسر من نباشه و حتی کار به آزمایش کشیده میشه بدون حق این والدین داشتن هیچ فرزندی نیست چه من گه آخرین هستم و چهارمین بچه 

و با اختلاف سنی ۵۰ ساله  با والدین خودش 

زیاد تو سایت نمیمونم چون عصبی میشم یاد خاطرات میوفتم و بدن شک بزنه به سرم باز اقدام میکنم مخصوصا الان که حالم اصلا خوب نیست

فقط یکیش رو میگم والدینی که بخاطر. جدا شدن خودشون میام میگم شاید این پسر من نباشه و حتی کار به آزمای ...

من یه پسر دایی دارم 15 سالش بود که فهمید اشتباهی تو این خانواده دنیا اومده... بعد تصمیم گرفت بره دنبال زندگی خودش.... یه دفعه گم شد.... چند ماه... و کلا گم شد... همه جا رو گشتن پیداش نکردن..... تا اینکه یه سال بعد از ترکیه زنگ زد... الان نزدیک 10 ساله آنجاست... ماه های اول نبودنش تو ایران کار می‌کرده تو رستوران ها و اینور اونور... تا یه پولی دستش میاد و یه نفر رو پیدا میکنه و میره.... خواستم  بگم ترسوهآ و تنبل ها معمولا میرن دنبال خودکشی مرد اونه که رو پای خودش وایسه... بدون کمک هیچکس خودش  زندگیش رو به بهترین شکل ترسیم کنه

تو یه ترسوی بزدلی که حتی جرات زندگي کردن و زندگی ساختن رو هم نداره.. تو یه آویزونی آویزون پدر و مادرت 

پس بچه‌هایی که تو یتیم خونه آن  اونایی که تخم حرومن  باید برن بمیرن؟ نه اونا زندگی میکنن چون خدا نعمت زندگی کردن رو بهشون داد

الانم یه ذره اراده میخواد 

گور بابای پدر و مادر 

گور بابای هر کسی

پاش رو پای خودت وایسا کار عیب نیست.... برو دنبال کار  برو دنبال زندگیت! برو دنبال اون چیزی که از دنیا طلب داری 

چنگ بنداز و از دنیا بکن... تمام تلاشت رو بکن تو برنده این بأزی باشی

الانم یه ذره اراده میخواد  گور بابای پدر و مادر  گور بابای هر کسی پاش رو پای خودت وایسا ...

دقیقا من یک ترسو از زندگی هستم خداروشکر میکنم ترسی از مردن ندارم پس میشه گقت خیلی هم شجاع هستم 

ممنون از صحبت های شما ولی اینو بدون هیچ تو این زمینه کسی رو نمیشه قضاوت کرد 

از سه باری که انجامش دادم نه ترسی داشتم نه چیزی 

شده ۳۰ بار دیگه انجامش میدم ولی برعکس از این دنیا دل کندن شجاعت میخواد 

فقط از دنیا مرگ رو طلب دارم که بهش میرسم 

دقیقا من یک ترسو از زندگی هستم خداروشکر میکنم ترسی از مردن ندارم پس میشه گقت خیلی هم شجاع هستم  ...

اشتباه فهمیدی شجاع کسیه که مرگ طبیعی بیاد سراغشو بمیره و نترسه این کاری که تو میکنی مثل جا زدنه مثل از بازی کنار کشیدنه از ترس شکست.... مثل وارد نشدن تو میدان مبارزه از ترس حریف.... اونی شجاعه که بره وسط میدون و با افتخار بمیره 

وگرنه اینکه یه عالمه قرص بندازی و خوابت ببره و تو خواب بمیری که  هنر نیست فس فسوووووو

درست میگید ولی خودکشي مرگ قشنگست بهش ایمان دارم 

تو فقط بر ای دیگران زندگی میکنی چون انگشت اتهامت سمت خانوادته با ذهن اؤنا با سلیقه اونا  با شیوه اونا ... خیلی چیزها رو بخاطر اونا پذیرفتی بچسب خیلی چیزها رو به خودت قبولوندی..... تو دلت توجه میخواد تآیپیک هات هم اینجوریه حتی انتخاب نوع مرگت هم برای جلب توجه هست... آدم خودکشی هم نیستی.... برای چیزهایی که دلت میخاد تلاش کن آب هم اگر راکت بمونه می گنده....