eshghefarsh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 5208 عنوان کسایی که کرونا 1492 بازدید | 4 پست گرفتید. چیکار کردید که تو روند بهبودتون معصر بود لطفا بگید؟ 1400/04/20 | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahya_sasa عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 3798 من مامانم گرفته بود آب هویج و دم کرده بابونه براش خوب بود درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇 خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊 ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
gharibe_ashena عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 10487 من هروز قرص ویتامین سی میخوردم و ب کمپلکسسرفه که میکردم شربت برون کلد میخوردم خوب بودقرص سرماخوردگی میخوردم هر هشت ساعت یه بارحمومم نباید زیاد بزی هر وقت میرفتم میفتادمفقط استراحت مطلق و مایعاتو غذاهای مقوی
velvele عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 241 بستگی به شدتی داره ک گرفتین.. ما از نوع نسبتا خفیف بود ..من بیشتر سرفه،همسرمم بی حالی و کسلی و منگی شدید..دوره درمان فقط سالاد و میوه و آبمیوه و دمنوش و حلوا و خرما و چهار مغز خوردیم..در کنار اینا هم تقویتی هایی ک دکتر تجویز کرده بود.. ولی یک روز در میان میرفتیم سرم میزدیم بنظرم خیلی تو سرپا و سرحال نگه داشتنمون کمک کرد.. مشاوره پوست و مو رایگان🌹