2777
2789
عنوان

قلیوووووون وامونده😔😒

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 53 پست
ضرر داره اخه خدای نکرده سرطانی چیزی برای بچه‌دار شدن مشکل ندارع؟😭

نه من حامله بودم نمیدونستم  میکشیدم بعد فهمیدم گزاشتم کنار  الان پسرم ۴ سالشه 

مرغ باغ ملکوتم 🕊🕊🕊نی ام از عالم خاک🌿☘دوسه روزی قغسی ساخته اند از بدنم🍃🍃
بابد قبلش میگفت . به نظر من ، قلیون کشیدن کلا کار مسخره ایه!

نظر منم💔

حالا چجوری ترکش بدم😭

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ن بابا . الکلی ک نیس. تفریحی داره میکشه. کلا قلیون اعتیاد ک داره ولی فقط وقتی کسی پایش باشه میکش ...

ن تنها ک اصلا خب دوست ندارم اعتیاد داشته باشه شوهر معتاد نمی‌خوام ک😭 خدای نکرده بره سمت چیزای دیگه چیییی

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔
نظر منم💔 حالا چجوری ترکش بدم😭

عمرا بتونی

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

حشیش نیس ک یه قلیون این حرفارو نداره

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 
برخورد کن باهاش وقتی بیرون میرید بگو اگه قلیون باشه من نیستم خودتو جدی نشون بده سخته مشکلات هم داره ...

نمیخوام جلو بقیه باهاش برخورد کنم از طرفی خیلی مغرور و لجبازه

دوس پس....ر منم میکشه.

حتی اول آشنایی مون گفت که میکشم ولی اگه تو بخوای ترک میکنم.

ولی الان منم درگیرم😂😂😂( هر دو مون ماهی دو بار می‌کشیم نهایتا )

الان اگه خودم بتونم ترک کنم،، ساسانم ترک میکنه😅

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
ی کاری نکن بره پشت سرت بکشه. الان داره بهت میگه و جلو خودت میکشه یکم گیربدی بازی رو باختی

اره اینم هم اما می‌خوام ک کمش کنه

من قبلا متنفرررر بودم از قلیون ولی الان معتادشم....گهی زین به پشت و گهی پشت ب زین....نمیدونم ربط داشت یا ن ولی خب گفتم کامنتم پر محتوا باشه

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی