2821
2789
عنوان

ترس در حاملگی

259 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان.من امروز رفتم برا سونو ک صدای قلب جنین بشنوم هفته ۶ بارداری با روش آی وی اف

در کمال ناباوری دکتر گفت ۲ تا ساک صدای قلب یکی اومد اون یکی هنوز خیلی کوچولو و زود بود گفت برو ۲ هفته دیگ بیا

ب نظرتون اون یکیم صداشو میشنوم چون ۱ هفته از این کوچیکتره؟

و اینک دوستان من بعد ۹ سال باردار شدم واقعا خوووووشحالم ک خدا بهم هدیه داده ولی یکم میترسم نمیدونم چرا از اینک ی چیزی تو شکمم از اینک نتونم از عهدش بر بیام از اینک بعدش چی میشه؟

این حالت طبیعیه

گر بگویم مثل خون در رگ منی بهتان نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه دونه نی نی داری؟

عزیزم نترس تازه بیشتریا از هفته هشتم نهم قلب بچشون تشکیل میشه

خیلیا شروع میکننداما تعداد کمی تا اخرش دوام میارن زندگیمو پر کردم با خودم😛واسه اینه اینقدرتنها شدم😌همه دست کم صدبار خوردن زمین😥ولی چند نفر مثل من پاشدن😎 فقط برای سرگرمی و مشورت اینجام، زندگی زیادم سخت نیست ما سخت میگیریمش  هی روزگار 🎀هی روزگااار🎀 جلو آیینه به خودم گفتم به روت نیار!🎀 خدایا بابت خاله شدنم شکرت    کاربر قدیمی سایت،بهترین روز زندگیم روزی بود که فهمیدم دارم خاله میشم😍خواهرم خیلی دوست دارم😊به زودی مانکن میشم👗 کاربر مرد ببینم میترکونمش😜اینجا میام برای دردو دل😊دعا میکنم همه خانمایی که منتظر بچه هستند خدا بهشون نی نی بده😛مجردم و تاپیک های بارداری مربوط به خواهرمه ☺هیفده سالمه ولی اسمم تو لیست خادم امام رضا هست 

عزیزم اونی که داده خودش کمکت میکنه❤️

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

عزیزم مبارکه

کاملا طبیعیه ولی خواهشا خودت رو مشغول کن فکر مثل سمه برا آدم.... از طرفی هم برا آرامش دلت هر روز مبلغی رو تحت عنوان صدقه سری تودلی هات کنار بذار که خیالتم راحته.

به خدا بسپر☺

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  

اره اون ترسا رو منم داشتم یکم بگذره خیلی بهش عادت میکنی

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

اره منم بعد ۳ سال باردار شدم

میترسیدم ک رشد کنن و بزرگ بشن و حتی از تکونشون میترسیدم....

ولی بسپار ب طبییعت بدنت

ب خلقت عجیب و شگفت انکیز خدا....

ب دنیای پر استرس بارداری خوش اومدی

هنوز اول راهی...

استراحت و استراحت و استراحت فراموشت نشه....

تیکر تولد یک سالگی پسرم ❤❤❤هدیه خداس بین همه تنهایی هام خدا جواب دعاهام رو داد خدایا ازت ممنونم خدایا مراقب بچم باش و سالم بدستم برسونش اخه خودت میدونی چقد عاشقشم 💓 عزیزمامان خیلی دوست دارم مرسی هستی مرسی آرامشو برام اوردی ...
یه دونه نی نی داری؟ عزیزم نترس تازه بیشتریا از هفته هشتم نهم قلب بچشون تشکیل میشه

۲ تا برام انتقال دادن ظاهرا دو تاش گرفته یکیش ک مطمنم چون صدای قلبش اومد اون یکی ن گفت ۲ هفته دیگ

عزیزم مبارکه کاملا طبیعیه ولی خواهشا خودت رو مشغول کن فکر مثل سمه برا آدم.... از طرفی هم برا آرامش ...

چشم عزیزدلم ممنون از راهنمایت

همش ذکر بگو....صلوات....و ذکر خدا و استغفار....این فکرا بد القای شیطان رجیمه.....

بچه ها تو و خودتو به امام رصا(ع)و پسرشون و امام زمان عج الله تعالی  بسپر

ذکر علی عباده....ذکر یاعلی به تنهایی عبادت است....🌻🌻