2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اشتها غذا میخوره

ولی صداش خیلی رو مخه 

خودشم میگف با وقتی با دست غذا میخورم بیشتر ویو میخوره مردم خودشون اینطوری دوس دارن پس

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

صداش خوبه خدایی😁😁😂😂

وای نه

انگار دماغشو گرفتن

ولی خوشبحالش چ شغل خوبی داره والا

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

با اشتها غذا میخوره ولی صداش خیلی رو مخه  خودشم میگف با وقتی با دست غذا میخورم بیشتر ویو میخو ...

نه عزیزم کل کامنتا فحش اتفاقا هیچکس خوشش نمیاد فقط عین این شاخای مجازی که کارای احمقانه میکنن طرفدار داره

نه عزیزم کل کامنتا فحش اتفاقا هیچکس خوشش نمیاد فقط عین این شاخای مجازی که کارای احمقانه میکنن طرفدار ...

خب ببین خودش میگف مردم منو میکشونن به اون سمت

میگف من با قاشق چنگال غذا میخورن ویو نمیخوره

بعد با دست غذا میخورم 1 میلیون ویو میخوره پس مردم خودشون منو سوق میدن به اون سمت 

منم دیدم خیلی فحشش میدن هم خودشو هم شوهرشو