2821
2789
عنوان

شوهرم

370 بازدید | 9 پست

سلام 

شوهرم اصلا اهل رفت و آمد نیست فقد خواهر و برادرش و خانواده خودش اونا برای خودشون دوستای دارن موقع مسافرت موقع پارک رفتن با اونا میرن و بهشون خوش میگذره منه بیچاره تک و تنها میریم اصلا هم خوش نمیگذره بهمون چیکار کنم یکم دوست پیدا کنیم باهم بریم بیرون مسافرت رفتنی و اینا.... 

اشتباه نکن عزیزم ازمن به شما نصیحت فقط خانواده رو بچسب فقططططط 

میخواهم ماه باشم در آسمان روز ؛ ابر باشم در آسمان شب من همیشه در نیمه آرام و پنهان زندگی زیسته ام و سکوت و تماشا را به هیاهو و نقش آفرینی ترجیح داده ام🌌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه نکن عزیزم ازمن به شما نصیحت فقط خانواده رو بچسب فقططططط 

من والا حرفم یجا این بود تو نینی سایت ک حتی به دوست صمیمی و اینام اعتماد ندارم. بعد بهم. میگفتن لابد شوهرت خائنه ک اینجوری میگی😂😂😂😂

در صورتی ک منم نظر شمارو دارم. دوست بدرد نمیخوره. 

منم ترجیح میدم چهارنفری بریم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بیکاری دردسر درست کنی برا خودت خودتون برین حالشو ببرین والا ما بادوستامون رفتیم اصلا خوش نگذشت از بس زن و شوهره دعوا کردن اصلا هم پایه نبودن چند روز بیشتر میموندیم دعوا مارو هم مینداختن در صورتی که هروقت تنها میریم آنقدر خوش میگذره اصلا دلمون نمیخواد برگردیم 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
بیکاری دردسر درست کنی برا خودت خودتون برین حالشو ببرین والا ما بادوستامون رفتیم اصلا خوش نگذشت از بس ...

والا ماهم تنهایی میریم اصلا بهمون خوش نمیگذره شوهرم اینه برج زهر مار میگه گشتین تموم شد حالا بریم دیگه بریم دیگه 

والا ماهم تنهایی میریم اصلا بهمون خوش نمیگذره شوهرم اینه برج زهر مار میگه گشتین تموم شد حالا بریم دی ...

ولی ما یبار با دوستامون که فامیلن رفتیم فهمیدیم اشتباه کردیم تا حالا چند بار باز گفتن بریم ما گفتیم فعلا شرایط سفر نداریم 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
2824
2823
2791
2779
2792