2777
2789
عنوان

میشه به بچه یکساله شیرخشک داد؟

630 بازدید | 15 پست

تا حالا شیرخودمو میدادم 

ولی لاغره  میشه شیرخشک بدم میدونم با شیرخشکم چاق نمیشه حداقل مواد مغذی دریافت میکنه

بنظرتون  میخوره   بعد چ  مارکی بگیرم  آپتامیل چطوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم چرا  اصرار داری شیر خشک بدی الان یک سال هست وغذا خور.درعوض شیر خشک بهش عصاره گوشت .ماهیچه میوه چیزهای مقوی بده 

در دیاری که درآن نیست کسی یارِ کسی....کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی.....
خب عزیزم چرا  اصرار داری شیر خشک بدی الان یک سال هست وغذا خور.درعوض شیر خشک بهش عصاره گوشت .ماه ...

گوشت  آبگوشت نمیخوره  سوپم نمیخوره 

فقط فرنی و سرلاک  میوه و سه تا قاشق برنج کته  اونم حتما باید آب هندونه ای چیزی پشتش کنم که قورت بده وگرنه برنجو نگه میداره تو دهنش  

باید ببینی میخوره یا نه من یه بار جاریم بچه اش گذاشت خونمون نقریبا یه سال و دو ماه اینا بود براش شیر ...

یبار نان گرفتم  یکمی خورد     

بقیشو  با فرنی و سرلاک  مخلوط میکردم  میخورد

دیگه یکسالشه جای شیرخشک شیر پاستوریزه بده  شیرخشک بدردش نمیخوره

شیرپاستوریزه بهش میسازه   اتفاقا   اوتمیل فرنی  شیرموز  باهاش درست میکنم بهش میدم

ولی از بس میگن ندید آدم نمیدونه  چیکار کنه  

تاحالا خالی ندادم شیر گاو

گوشت  آبگوشت نمیخوره  سوپم نمیخوره  فقط فرنی و سرلاک  میوه و سه تا قاشق برنج کت ...

عصاره گوشت بهش بده...یه تیکه گوشت یاماهیچه بزار داخل شیشه درشو ببند بزار داخل قابلمه آب بجوشه نیم ساعت یک ساعت بعدش گوشت به اب میفته.همون آب خیلی مقویه

در دیاری که درآن نیست کسی یارِ کسی....کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی.....