2777
2789
عنوان

خدای روی زمین.....

86 بازدید | 4 پست

یه روزی منم مادر داشتم ومیگفتم مادرم پسرشوبیشتردوست داره از من .همیشه دعوا مون میشد سر هرموضوعی  وقتی گیر میداد بهم منم جواب شومیدادم .وقتی جایی میرفتم ۱۰بار بهم میگفت دیر نکنیااا زود بیا بعضی وقتا جایی که میرفتم وقتی دیرمیومدم دعوام میکرد میگفت نگران شدم دلم شور میزد وقتی این حرفهاروبهم میزد منم عصبانی وناراحت میشدم میگفتم مگه من بچه م که نگرانم میشی ودلت شور میزنه خلاصه همیشه نگرانم بود و من نمیفهیدم ودرکش نمیکردم وقتایی که دعوامون میشد ناراحتی مادرم از من ۱روز یا ۲روز بیشترطول نمیکشید هر چن که من داد وبیداد میکردم وسرش دادمیزدم ولی بازم میشد همون مادر مهربون انگار ن انگار که سرش داد دم یا جواب کوبنده بهش دادم 

حالا که ۹ ماهه مادرم آسمانی شده میفهمم چقد مادرم دوستم داشته که همیشه نصیحتم میکرد ولی من ناراحت میشدم .همیشه دیر که میومدم خونه دعوام میکرد ومیگفت نگرانت شدم ولی من ناراحت میشدم 

ولی الان چی؟کسی نیست مهربونتر ودلسوزترازمادر که نصیحتم کنه که چی درسته وچی غلطه دیگه کسی نیست که منتظرم باشه توخونه ودلش واسم شور بزنه که چرا دیر اومدم 

کاش خدا یک بار دیگه فرصت میداد فقط ۱۰دقیقه مادرمو برمیگردوند وفقط دستاشو میگرفتم وبوسش میکردم ومیگفتم ببخش مادر منو که نفهمیدم نگرانیاتو. دلسوزیاتو .محبتهاتو میگفتم ببخش که همیشه باهات دعوا داشتم که چرا انقدبهم گیرمیدی .

مادر کاش بود روز ۱۰۰ بار کتکم میزدی .تحقیرم میکردی بهم گیرمیدادی اما کاش بودی

افسوس که دیگه نیست مادرم 

ما انسانها چقد دیر میفهمیم درست وقتی که دیگه کار از کارگذاشته دیگه چه فایده بری سر مزارش داد وبیدادکنی وگریه کنی دیگه اونکه برنمیگرده 

دوستان!خواهران!قدر مادر تونو بدونید حد اقل هر چن وقت یه بار دستان مادرتونو ببوسید دست شو بگیرید وبغلش کنید انگار که امروز آخرین روز زندگی تونه 

بخدا بعد ها افسوس میخورین که چرا مادرمو نبوسیدم چرابغلش نکردم چرا ناراحتش کردم چرا بیشترقدرشوندونستم  وچراچراچراهای دیگه بخدا عقده میشه همه ی اینا براتون 

مادر تکرار نشدنیه مادر خدای روی زمینه  مادرو باید سجده کرد وبوسید 

آخ کاش میشد یک بار دیگه مادر موببینم ولی یه آرزوی محاله

الان آرزوی من خواست من حاجت من دعای من از خدا اینه که مادرم تا ابد در آرامش وتوی بهشت باشه و یه روزی که خودم این دنیارو ترک کردم مادرمو تو اون دنیا ببینم و اونجا بهش بگم مادر خیلی دوستت دارم ومنو ببخش اگه دختر خوبی برات نبودم اونجا دستای مادرمومیگرفتم ومیبوسیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.