2777
2789
عنوان

پیشگیری زیاد

144 بازدید | 13 پست

سلام دوستان میشه کمکم کنیم من ۱۹ سالمه دو ساله ازدواج کردم اویل با قرص الان با طبیعی پیشگیری میکنم وpcoخفیف دارم وتحت درمانم میخوام ۳ سالم پیشگیری کنم میخواستم بدونم  این پیشگیری زیاد من در اینده مشکلی دربارور من ایجاد میکنه یانه سردرگمم کمک کنید لطفا

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من ۴ سال و نیم تو عقد بودم و پیشگیری کردیم 

الان ۹ ماهه بچه میخوام و اقدامم حامله نشدم 

...

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
مشکلی داری؟

هم شوهرم آزمایش داده و کاملا سالمه و هم خودم آزمایش خون دادم و فقط تنبلی خفیف داشتم که ۳ ماه دارو تخمکگذاری زدم و آمپول زدم چند تام فولیکول خوب و بالغ داشتم ،تمام شرایط بارداریم اوکی بود و مشکلی نیست ولی نشد ...

این ماه دکترم فرستاد رفتم عکس رنگی گرفتم که از لوله هام مطمعن شه ، که اونام خدارو شکر کاملا باز و نرمال و سالم بودن 

در واقع هیچ مشکلی نداریم ولی نمیدونم چرا نمیشه ...

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
میشه بگین چند سالتونه

من ۱۹ بودم عقد کردم 

الان تازه وارد ۲۶ شدم 

۲۵ ام کامله