2777
2789
عنوان

درمان سردی بدن

786 بازدید | 11 پست

ی خانوم مشاور طب سنتی تو اینستا از روی زبونم رسما بهم گف هزارتا دردو مرز داری تنبلی و تیروئیدو 

نشستم دارم گریه میکنم آخه من ۱۸ سالمه😭

چیکار کنم خوب شم

رفتی آرمایش دادی؟؟؟ به این چرتو پرتا اهمیت نده بعدشم تیرویید و کمخونی درمان داره

به خودشم گفتم آزمایش دادم تیروئید ندارم گف اون آرمایش فایده نداره چند ماه پیش رفتم سونو گف هیچ مشکلی نداری درسته پریودات نامنظمه ولی همه چی خوبه

اینم میگه کلیه هات شن سازه دارم از نگرانی میمیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام منم مشکل شمار داشتم الان مدتیه روغن ختم الشفا استفاده میکنیم کاملا سردی و بلغم رو از بین میبره حتما درمانش کنید چون سردی عامل خیلی از بیماری هاس مثل ریزش مو ، مشکل جنسی و ...اگر مشکلتون کبد چرب باشه هم باز ایشون میتونن کمکتون کنن
روش استفاده از روغن هم به این صورت که شب قبل از خواب چهار انگشت بالاتر از ناف رو به مدت ۳ دقیقه ماساژ بدین بعد ۵ تا ۸ قطره از روغن ختم‌الشفاء رو بریزید و مجددا ۵ دقیقه ماساژ بدین و در آخر با یک حوله داغ به مدت ۳ دقیقه کمپرس کنید

میتونی از پیج شفاخونه سفارش بدی خودشون اول بهت مشاوره میدن که چی برات مناسب هم تو اینستا هم روبیکا کانال داره

این کانال روبیکاشون تو اینستا هرسرچ کنی shafakhone.ir@ پیجشونو میاره

آقای محمدجوادنجیبی 09351258159 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
به خودشم گفتم آزمایش دادم تیروئید ندارم گف اون آرمایش فایده نداره چند ماه پیش رفتم سونو گف هیچ مشکلی ...

یعنی واقعا متوجه نشدی که میخاد برات داروهای دستسازشو بفروشه؟؟؟ وقتی آزمایش میگه سالمی یعنی سالمی باز اگه شک دارییه متخصص دیگه برو سرخود دارو گیاه مصرف نکن خدای نکرده مریض میشی

یعنی واقعا متوجه نشدی که میخاد برات داروهای دستسازشو بفروشه؟؟؟ وقتی آزمایش میگه سالمی یعنی سالمی باز ...

گف داروی گیاهی میدم بری از عطاری بگیری 

مرسی عزیزم خیالم یکم راحت شد

وقتی پریودات نامنظمه برو حتما آزمایش بده

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
گف داروی گیاهی میدم بری از عطاری بگیری  مرسی عزیزم خیالم یکم راحت شد

عزیزی🥰🥰گلم سادگی نکنیا من بابام با همین داروهای گیاهی که میگفتم گیاهه دیگه ضرر نداره که نارسایی قلبی گرفت.. حتما حواست باشه بدون برگه آزمایش و دکتر متخصص دارو مصرف نکنی.. طب سنتی هم خواستی بری برو مطب یه دکتر متخصص طب سنتی که معروفه 

اگر دایم سرد بدنتون باید کلا اصلاح مزاج کنید چون به مرور سردی روی همه چی تاثیر میزاره من روغن ختم الشفا استفاده میکنم سردی و بلغم رو از بین میبره
روش استفاده از روغن هم به این صورت که شب قبل از خواب چهار انگشت بالاتر از ناف رو به مدت ۳ دقیقه ماساژ بدین بعد ۵ تا ۸ قطره از روغن ختمالشفاء رو بریزید و مجددا ۵ دقیقه ماساژ بدین و در آخر با یک حوله داغ به مدت ۳ دقیقه کمپرس کنید

درمانگر من اسمشون خانم زهرا نجیبی این شمارشون 09388284783 میتونی ازشون مشاوره بگیری
این آیدی روبیکاشون Shafae_sabz2

آیدی اینستاگرامش هست