2777
2789
عنوان

بچه ها به یه حس پوچی رسیدم ....

101 بازدید | 18 پست

درس خوندم 

توی رشته خوب 

دانشگاه خوب

معدل بالا

کلی آزمون استخدامی شرکت کردم

باکلی امید و انگیزه نشستم خوندم به سختی با کار خونه

همه رو قبول شدم

ولی مصاحبه ردم کردن

همه هم میدونن تقلب شده

نمره کتبیم بالا

مصاحبمم خیلی خوب دادم

ولی نمره مصاحبه رو کم میدن

دیگه بریدم

خسته شدم

من آدمی ام ک خودم ب همه انگیزه میدادم 

هلشون میدادم

حالا خودم با اینک ی ازمون جدید شرکت کردم ولی دیگه ی کلمه هم نمیخونم

بوسیدم گذاشتم کنار

ولی حس پوچی دارم شدیدا

جای من بودین چکار میکردین

من به این شغل واقعا نیاز دارم

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
از استاد قرآن، خانوم قرآن یه صفحه گشایی بگیر ببین چت شده

متوجه نشدم

خب طبیعی نیست وقتی بعد این همه تلاش خوردم ب در بسته اونم یکبار نه چندبار 

طبیعی نیست ب پوچی برسم؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه! 

چطور؟؟

شاید آینده ات در کار خصوصی و زدن شرکت و ... است. درآمد بهتری هم داره. ببین هم رشته ای هات چه کارهای شخصی رو شروع کردند.

آموزش و پرورش هم داره نیرو میگیره. اونجا پارتی بازی کمتره

حق داری ولی بذار ازمون جدیدتو بده اگه قبول نشدی بعدا ب پوچی برس فعلا ی امید داری

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
شاید آینده ات در کار خصوصی و زدن شرکت و ... است. درآمد بهتری هم داره. ببین هم رشته ای هات چه کارهای ...

اون جور کارا سرمایه زیادمیخواد ک ندارم

هم رشته ایام لیسانسشون گرفتن ول کردن بعضیاشون رفتن ارایشگری بعضیا کارای خصوصی مثل فروشندگی

بعضیام خونه دار

من ادامه دادم درسمو ...

تقصیر شما نیست خدا ازشون نگذره شهر ما هم فقط پارتی حرف اوله پارتی داشته باش همه چی حله

وقتی تمام تلاشمو میکنم آزمون قبول میشم ولی سر مصاحبه حق کشی میکنن دیگه با چ امیدی بخونم

اون جور کارا سرمایه زیادمیخواد ک ندارم هم رشته ایام لیسانسشون گرفتن ول کردن بعضیاشون رفتن ارایشگری ...

وقتی آزمون میدی برای شهرهای بزرگ ثبت نام کن 

شهرهای کوچیک پارتی بازی و قوم گرایی یه و ...

وقتی آزمون میدی برای شهرهای بزرگ ثبت نام کن  شهرهای کوچیک پارتی بازی و قوم گرایی یه و ...

نمیتونم برم مثلا تهرانو بزنم

متاهلم سخته برم شهر دور زندگی کنم

حق داری ولی بذار ازمون جدیدتو بده اگه قبول نشدی بعدا ب پوچی برس فعلا ی امید داری

دیگ انرژی برای خوندن ندارم