2777
2789
عنوان

لک پوستی ،😭

102 بازدید | 5 پست

بچه ها من چند روزه هردو گوشه ی لبم چند تا لک کوچک قهوه ای اورد خیلی اعتماد بنفسمو پایین آورده چیکار کنم کسی تجربه دارع؟😭😭بهم گفتن زشت شدی،😭ممکنه مال آب و هواهم باشه؟بعد اینکه از مسافرت شمال اومدم اینطور شده

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم چند روزه لکه سفید رو پام در امده نمیدونم چیکار کنم

‌گمونم همه چی تقصیر نسترنهچون بعد اون هیچی دیگه نمونده باقی.😂من یه پسر خوشگل ناز دارم ک خیــلی دوسش دارم درسته که من به دنیاش نیاوردم اما شده یه تیکه از وجودم ❤😘😍

شاید هورمونیه علائم دیگه ام داری؟

اره نزدیک پریودم اومد

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)
منم چند روزه لکه سفید رو پام در امده نمیدونم چیکار کنم

وای سفید خطرناکه برو دکتر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز