2777
2789
عنوان

خانوما کمک

49 بازدید | 6 پست

خانوما من تا ۱مرداد نباید پریود شم چون تازه پنجم تیر پاک شدم.۵ روزه اقدام کردم تو شرایط عالی که میگن ۷۰درصد احتمالا نینی شده.الان یساعته درد شدید موقع پریودی گرفتم و رفتم wcدیدم ترشحه فقط و باهمیشه فرق داشت.ینی میخام پریود شم؟

خدایا شکرت بابت هدیه قشنگت😍😍😍

چرا بی بی چک نمیزنید؟

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون هنوز ۵روزه اقدام کردم به این زودی ک نمیشه

خب بزنید عزیزم شاید شد..... 😍

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
واقعا جواب میده؟اخه میگن حداقل ۱۰روز

شما بزن