2777
2789

اپارتمانی و شمعدونی

همیـشع دنبـال چیـزای نـا منظمـم                                                                                          من قرض کردم تا برات خرج کردم !من کف خیابونو برات فرش کردم ،من واس داشتن تو نـذر کـردم•مــن!تو رو یه فرشتـع فـرض کـردم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از دستم گل نمیشه هر چی میگیرم میخشکه... ولی رز سفید و قرمز و یاس و نرگس دوست دارم

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
از دستم گل نمیشه هر چی میگیرم میخشکه... ولی رز سفید و قرمز و یاس و نرگس دوست دارم

هر کدوم قلق خاص خودشون دارن از مقاوم ها شروع کن و کم کم میاد دستت

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
من عاشق همه گلام برای همینم رفتم سراغشون😀

میتونه نگهداری کنی من انگار ک واقعا باهام قهرن

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
میتونه نگهداری کنی من انگار ک واقعا باهام قهرن

من یه گلفروشی کوچیک دارم گیاهان آپارتمانی 

اره کلا گلا حساسن دست گلفروشی خراب میشن همشون نگه داری میخوان از مقاوم ها مث پتوس قاشقی دراستا کامپکت اگلونما برگ انجیزی فردوس سانسوریا استفاده کن اول

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم