2777
2789
عنوان

برادرشوهرم

614 بازدید | 22 پست

25سالشه خیلی پسر خوبیه با ادب و خوشتیپ مثل داداش خودمه امروز اومد خونمون گفت من یک دختری خیلی دوست دارم و میخواهیم باهم ازدواج کنیم دوسال همو میشناسیم اما خجالت میکشه به پدر شوهر و مادر شوهرم بگه میگه تو کمکم کن که این مسئله بهشون بگم منم نتونستم نه بگم چون گناده داره اما نمیدونم چجوری بهشون بگم به همسرم گفتم اون گفت اگه کمکش کنی ممنون میشم

به هیچ وجه دخالت نکن چیزیم نگو 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چه زن داداش خوبی هستی 😍والا براما خواهرش شد دشمن من😕کمکش کن عزیزم 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

خب به مادرشوهرت بگو

به نظرم فلانی (برادرشوهرت) از کسی خوشش میاد.

اگه گفتن کی

بگو من نمیدونم اگه بخوایید ازش بپرسم

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده

عزیزم کمکش کن 

اینکه بدبشه و بعدا اختلاف داشته باشن به شما مربوط نمیشه 

تو فقط حرف بابرادرشوهرت و بهشون بگو 

اصرار هم نکن فقط بگو برادرشوهرم خواست باهاتون صحبت کنم 

روحتون شاد مادرم،،برادرم  

بر بگو نمیخواین فلانیو زن بدین.بنظرم وقتشه.اوتوقت میگن خودش باید بگه یا اینکه میپرسن کسیو زیر نظر داری بگو یه دخترو میشناسمووو اینطوری برو جلو

عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭   وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو)    (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز