خواهشا اگه میگین نکن و گناهه و فلان و... چیزی ننویسین.
من یه مشکل بزززرگ دارم که میخوام یه نفر بمیره. دوروز پیش توهمین نی نی سایت یه خانم گفت دعای مرگ رو دارم ولی هرچقدر قسمش دادم گفت نمیدم که نمیدم اخرسرم منومسدود کرد. تذوخدا یکی بگه چیکار کنم. من دعای مرگ رو میخوام که خودم بنویسم. یکی کمکم کنه. یکی صدامو بشنوه که هرروز بابام تا لب مرگ کم میمونه ببرتم.
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
الط کردم2سال پیش با یه بیشرف حرف زدم.که تا الان دست بردار نیست. من2سالع هیچکاری نمیکنم موضوع خودبه خود باز میشه. خیلی سخته بابای ادم بهش بهت بگه میبرمت پزشک قانونی ناموستو چکو کنن... به خدا من هیچ کاری نکردم.. میگه نه بیرون میرین نه در خونرو باز میکنین نه حق دارین برین خونه ی مامان بزرگتون... من میمیرم این خداا کمکککک کسی نیس تو این جهان به این بزرگی کمکم کنه ینی؟؟