2777
2789
عنوان

طلاق و حضانت

145 بازدید | 17 پست

سلام

من حدود ۱۲روزه از خونم‌قهر کردم به دلیل اینکه غذامون بامادرشوهر یکیه من دیکه نخاستم‌شریک باشم حدود۴روز جداشدم رفتم خوراکی گرفتم شوهدم باهامون قهر کرد خونه پیش من ودخترم غذانمیخورد بهد بهم گفت برو خونه پدرت من تورو نمیخام تازمانیم تو توی این خونه باشی من غذامو اینجا نمیخورم منم اومدم نشستم باخانوادمم حدود یکساله قهره الان گفته من سراغش نمیام اگ میخاد برگرده با پدرم بیاد غذاشم شریک منم گفتم طلاق عین این ۱۲روز پیام وچی بش ندادم فقط یک بار که مادرش زنگ زد میخا بچه رو بیایم ببریم من زنگ زدم‌ب این اقا وگفتم با نامه دادگاه بچمو میدم وگرنه نمیدمش اونم به عموم گفته بهش بگید طلاق بگیره وکیلم گفته تا دوماه ازقهرت بگذره بعد زلاق میتونی بدی درخاست الان سوال من اینه چطور میتونم‌حضانت دختر ۳سالمو بگیدم که تت۷سال پیشم باشه اون ن معتاده ن بی پول ن روانی منم همیطورم

😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌

تاهفت سال ک پیشته بعدش دوباره دادگاه تصمیم میگیره امانمیتونی از دیدنش محرومش کنی

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین برو یه وکیل خوب بگیر.با مشورت اینجا یهو میبینی اشتباه راهنماییت میکنن

دارم ولی گفته نمیتونی برا طلاق دادخاست بدی

دارم ولی گفته نمیتونی برا طلاق دادخاست بدی

خب اول مهرتو اجراباید بذاری دیگه...

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
خب اول مهرتو اجراباید بذاری دیگه...

اخه میگم شاید عرورش کنهر بزاره بیاد هرچند دوازده روزه بچشو هم ندیده دلتنگ نیست انگار

تا ۷سالگی که حضانتش با توعه  بعد هفت مال پدره مگرکه خود پدر نخواد وحضانتو بده به تو یا صلاحیت ...

احه میگن اون مشکلی نداره و میتونه بچتو بگیره یعنی میگن بچه مال تو نیست تخم پدره و مادر رهگذره

۳۱۴سکه

بزار اجرا.راحت میتونی اگر مهرت نخوای با مهریه تهدیدش کنی حضانت بچت هم ازش بگیری.ولی سر یه موضوع چرت میخواید جدا شید خدایی اون بچه گناه داره

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
بزار اجرا.راحت میتونی اگر مهرت نخوای با مهریه تهدیدش کنی حضانت بچت هم ازش بگیری.ولی سر یه موضوع چرت ...

خوب همین دیگه من جدتیی نمیخام اون لج کرده بامن