2821
2789
عنوان

بی بی چک منفی 😑

147 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها 

من دو ماه پشت سر هم سابقه تاخیر ۷ و ۱۰ روزه داشتم 

مثلا ۲۵ اسفند تاریخ پریودم بود ۱ فروردین پریود شدم با ۱۲ اردیبهشت و خرداد هم دوبارع همون ۱۲ ام 

این ماه یه هفته از اون موعد قبلیه میگذره هنوز پریود نشدم سه تا بی بی چک زدم اولی روز موعد منفی بود دومی ۴ روز بعد موعد بعده یه ساعت یه هاله مشکوک داشت ک یکم رنگش پخش شده بود دوباره امروزم بعده یه هفته تاخیر زدم منفی شد 🤕🤕🤒🤒🤒🤧🤧

نمیدونم تلقینه یا نه چون خیلی حساس شدم 

احساس میکنم بعضی وقتا میشینم یه جوری از لگن کلافه میشم  درد تخمدان راست داشتم یکم و بعضی وقتا مخصوصا دیروز هم به پایه راستم زد جوری ک با پادرد از خواب بیدار شدم بعدش خوب شد  تخمدان راستم همش یه حالتی مثل قُلقُل زدن ریز داشت😂

بنظرتون میتونه کیست باشهههههه؟؟؟؟😰😰یا برم آزمایش بارداری بدم ؟این‌ماه دارو گیاهی تقویتی هم خیر سرم خورده بودم  تنبلی و کیست و ایناهم‌نداشتم اما معمولا پریودام با  ۳ ۴ روز تاخیر میشه گاهی اوقات

تا الان که میگفتم ۸۰ درصد باردارم بی بی چک زدم تِر زده شد تو حالم🥲🥲

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

توی این یکی دو ماه که نامنظم شده دکتر رفتین؟ سونو داشتین؟

نه عزیزم مثلا گفتم یه ۴ روز از موعدم گذشته بود یه دکتر نزدیک خونه برم  اونجا هم خبر نداشتم سونو نداره  فقط برام عکس رنگی نوشت و گف صبر کنم ببینم پریود میشم یا باردارم معاینه هم کرد گفت یکم ملتهبه دهانه رحمم ☹☹☹

باید همون دکتری ک قبلا میرفتم رو میرفتم حداقل مجهز بود بدتر بلاتکلیف موندمو فازه حاملگی برداشتم این چند روز  

بی بی چک هم یواشکی زدم منفی شد الان بیچاره همسرم با این ادا اطوارایی ک من در اوردم فک میکنه احتمالا باردارم  امروز اونم دوباره فک کنم بی بی بخره بیارههه😭😭😭😭عصابم خورده دیگه حوصله اقدامم ندارم ای خداا😩😓😖

باردار نیستی گلم ان شالله هر چی خیره براتون پیش بیاد

ممنون سلامت باشی عزیزم انشاالله 

حالا مریضی پیدا نکنم این یه ماهم باردار نشدم رو اون ۹ ماهه دیگه😖😓😂😂

نه عزیزم مثلا گفتم یه ۴ روز از موعدم گذشته بود یه دکتر نزدیک خونه برم  اونجا هم خبر نداشتم سونو ...

وای عزیزم اصلا عیبی نداره من بعد ۷ سال ازدواج باردار شدم ! ۳ سالش کامل حتی بیشتر اقدام بودم . 

انشالله شما زودی نتیجه میگیرین

با سونوی معمولی هم میشه فهمید کیست دارین یا نه لازم به سونوی رنگی نیست که

حتما زیر نظر دکتری که بهش اعتماد دارین باشین و با امید و انرژی مثبت پیش برین

وای عزیزم اصلا عیبی نداره من بعد ۷ سال ازدواج باردار شدم ! ۳ سالش کامل حتی بیشتر اقدام بودم .  ...

ممنون گلم چون باردارشدنم طول کشید میخوام از وضعیت لوله هام خبر دارشم بخاطره همون عکس رنگی نوشته دکتر 

همون دکتر رفتنشم واسم عذابه😭 میترسم 

ما طاقت این همه سال چشم انتظاریوو نداریم چه صبری داشتین شما خداحفظش کنه عزیزم😘❤

چی بگم والا هر چی صلاحمونه همون بشه 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز