2777
2789
عنوان

خاستگارم

139 بازدید | 18 پست

بچه ها خاستگارم اصلا باهام حرف نمیزنه فقط وقتایی که رفتیم اتاق برای صحبت هردو یکیمون سوال میپرسه اون یکی جواب میده همین مثلا بیرون میریم مثلا مشاور ازمایش اینجا ها که رفتیم اصلاااا هیچ حرفی نمیزنه با این که بهم گفته برون گراست اجتماعیه ارتباطش خوبه دوستای زیادی داره من خودم کلا کم حرفم ولی اون گفته برعکسه

اصلا هیچ حرفی نمیزنه منم نمیزنم ولی فک میکنم باید شروع حرف زدن با مرد باشه بخاطر همین منتظر اون میشم اونم هیچی نمیگه

به نظرتون این عادیه؟ از حیاشه؟ از ارتباط نداشتن با جنس مخالفه؟ از اینکه نامحرمیمه؟ یا از اینه که نمیتونه ارتباط بگیره؟ یا خیلی سردو بی احساسه؟ یااا یااااا نمیدونم واقعا به نظر شما چیه

در اینده قراره درست بشه یا نه؟ 

شما اینو چی برداشت میکنین؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یبار ازش بپرس بگو هگیشه انقدر کم حرفی؟ اگه شروع کرد به حرف زدن و بحث باز شد بدون تا الان خجالت می کشیده حتما 

من خودم اینجوریم به شخصه ولی اگه باز یه کلمه کوتاه گفت که نه و اینا بدون کم حرفه دیگه🤷🏻‍♀️

عزیزم باید از خودش دلیلشو بپرسی... اگه درونگرا و خجالتی باشه کاملا تابلوعه از قیافش یا حین صحبت کردن سرخ بشه دستو پاشو گم کنه یا استرس گرفته باشه ... وگرنه ممکنه یکی دیگه رو دوستداشته و بنا به مصلحت داره باهاتون ازدواج میکنه.

عزیزم باید از خودش دلیلشو بپرسی... اگه درونگرا و خجالتی باشه کاملا تابلوعه از قیافش یا حین صحبت کردن ...

خب اگه کسیو دوس داشته مگه میاد بهم بگه؟

چجوری بفهمم اینو چجوری بپرسم

ارع عقدیم..توبحث صحبتو بازکن چه اشکالی داره شوخی کن باهاش حرف بزن زیاد ساکت نباش

خوشبخت بشین انشالله عزیزم زندگی خوبی باهم داشته باشین

اخه بد بختی منم کم حرفم حرف پیدا نمیکنم یکی باهام حرف بزنه باز حرف میزنما ولی طرفم ساکت باشه من اصلاااا حرف پیدا نمیکنم که حالا من خودم اینو بهش گفتم که کم حرفم ولی تعجبم اینه که اون گفته برون گراست پس الان چرا اینجوریه