2777
2789

بعد شش ماه باهزار التماس برگشتم 

حالا تو سطل زباله گوشیش عکس های یه زن لخت رو دیدم

ک تاریخش برمیگرده به یه هفته قبل برگشت من

کاش کنجکاوی نمیکردم

دارم دق میکنم

گفتم شاید بخاطر بچه هام همه چیز درست بشه

چه سخت 😔

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

شاید از نت سرچ کرده خب

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهریه یا حق طلاق گرفتی ؟ از شش ماه قهرت امتیازی نصیبت شد یا خالی خالی برگشتی؟

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

حاضر نميشدم بازم باهاش زندگي كنم مگر اينكه از طرف خانواده حمايت نميشدم اون موقع طلاق عاطفي ميگرفتم و قيدش رو ميزدم و كنار بچه هام ميموندم يا توافق ميكردم باهاش كه مهريه و اينا نميخوام يه محل زندگي بده به ما منو بچم جدا زندگي كنيم خرجيمون رو بده 

من خودم اگ بودم ندید می‌گرفتم ک دقیقا شوعرم بهم خیانت ها کرده و بخاطر بچم باید بسوزموبسازم

آقایی ک تنوع دوسداری ازدواج نکن .....خانومی ک بجای بچه داری و خانه داریت تازه یادت افتاده مجردی نکردی😏بشین سرجات زندگی بقیه رو ب گند نکش ک خداسردخترت میاره.....برادرم دنبال متاهلا نباش ....خواهرم برای خرید مانتوکیفوکفش ب هرذلتی تن نده....آقایون و خانوما خدا شاهد اعمال و رفتارمونه فکرمیکنین عمرنوح دارین؟فکرمیکنین رویین تنین اصلانمیمیرین؟؟؟؟؟ب فکر عاقبتتونم باشین😊