2789
پول بده آدم معروف ها بلاگر ها تبلیغ کنن برات😊تو پیجت زیاد تبلیغ کن ازشون بگو فعال باش ازشون پست های ...

هر بار پول دادم زیاد جذب نداشتم خیلی هم هزینه میگیرن انگار فااوراشون فیک هست نمیدونم شایدم کار من جذاب نیس .ببینین به نظرتون این شکلاتا چطوره شما بودین سفارش میدادین؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کدوم شهری  و این که تو پیجت فعالی  چند وقته کار می‌کنی تو پیجت  استوری بزار کلیپ ا ...

شهرمون ی شهر کوچک‌ هست.اره دقیقا نمیدونم چطور عکس بگیرم که زیبا تر جلوه کنن از نزدیک خیلی قشنگ تر از عکسشون هستن.ممنون از انرژی مثبتی که برام فرستادی

شهرمون ی شهر کوچک‌ هست.اره دقیقا نمیدونم چطور عکس بگیرم که زیبا تر جلوه کنن از نزدیک خیلی قشنگ تر از ...

مثلا برو تو پارک برنامه های برای این کار رو دان کن کلیپت زیبا تر شه مخصوصاً این شات رو یا کنارش چند تا گل برگ بزار یبار خودت بخور فیلم بگیر یا کلیپ درست کن روش صدا بزار توضیح بده چقدر خوشمزه ان خیلی کارا میشه کرد استوری زیاد بزار بگو شاتت کن یا کلیپ امید وار کننده روانشناسی از خودت بگیر بزار آخرش شکلات رو نشون بده بخور بگو شیرین کام باشید بخدا این کارا خیلی تاثیر داره دنبال کننده هات زیاد میشه 😊

خواهش گلم موفق باشید