2789
عنوان

خانما بیاین

63 بازدید | 6 پست

تروخدا دعام کنین جواب ازمایش ژنتیکم اومده دوتا ژن پیدا کردن..فردا میبرم دکتر نشون بدم 

تروخدا دعام کنین بگه مشکلی بوجود نمیارن و مشکل بچمم اصلا از ژنتیک نبوده 

خدا فقط میدونه تو این ۵ ماهی ک منتظر جواب بودم چ شبایی واسم گذشته،دیشب تا خود صبح بیدار بودم همش فکرو خیال..عصری رفتم مدارکمو اماده کردم واسه فردا عکسای سونوی بچمو دیدم یاد اون روزای نحض افتادم ک گفتن مشکل داره بچه و سقطش کن ....واسه دشمنمم نخواد اون روزا رو ..

شدم عین بچه کوچیکا که از دکتر میترسن ب شوهرم میگفتم نمیام فردا دکتر میترسم 

خدایااا خسته شدم دیگ توانشو ندارم 

با قلبای پاکتون واسم دعا کنین فردا خوشحال برگردم 

اون روزا ک میومدم اینجا واسه بچم التماس دعا داشتم ولی نشد ک بشه الان واسم دعا کنین بتونم خودم طبیعی باردار بشم تخمک اهدایی نخوام 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاالله عزیزم ولی بچتو سقط نکن جواب هرچی بود بگومیخوامش یه درصداحتمال بده دکترا اشتباه کنن 

عزیزم بچم نموند آذر زایمان کردم پشت سرش موقع زایمان خیلی ببخشید حالت بد نشه دکتر گفت ترکید یدفه دکترم گفت معلوم بود مشکل داره بچه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیزم بچم نموند آذر زایمان کردم پشت سرش موقع زایمان خیلی ببخشید حالت بد نشه دکتر گفت ترکید یدفه دکتر ...

عزیزم خدارحمت‌شکنه کنه وبه شما هم صبربده انشاالله صاحب اولاد پاک وسالم بشین

عزیزم خدارحمت‌شکنه کنه وبه شما هم صبربده انشاالله صاحب اولاد پاک وسالم بشین

ممنونم 

حاجت روا باشین همیشه