2777
2789
عنوان

پریودی های بعد از سقط

156 بازدید | 21 پست

سلام کسایی که تجربه دارن میشه بهم کمک کنن  ؟؟؟

من ۵ اردیبهشت سقط در هفته نهم داشتم هنوز پریودی هام منظم نشده و الان بعد از پریودیم لکه بینی دارم . به نظرتون طبیعیه؟؟؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستین و دعام کنید.ممنون

چند روز بعد سقطت اولین پریودیت شد؟؟؟ من هنوز 1 ماهه سقط کردم نشدم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا روز چهلم بعد سقط

اها 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
شمام ناخواسته بود؟

چطوری ناخواسته؟؟؟ من 11 هفته بودم حاملگی پوچ

چطوری ناخواسته؟؟؟ من 11 هفته بودم حاملگی پوچ

بعضی ها به خواست خودشون سقط میکنن منظورم این بود برا شماهم خود به خود بوده...

ان شاءالله به زودی خدا جاشو برات پر کنه و بارداری موفقی داشته باشی

بعضی ها به خواست خودشون سقط میکنن منظورم این بود برا شماهم خود به خود بوده... ان شاءالله به زودی خد ...

به خواست خودشون سقط کنن ک یه قتل میشه فرقی نداره مرسی عزیزم همچنین واسه شما چیشد سقط شد؟؟ 

به خواست خودشون سقط کنن ک یه قتل میشه فرقی نداره مرسی عزیزم همچنین واسه شما چیشد سقط شد؟؟ 

سونوی قلبشم رفتم تشکیل شده بود ولی ی روز صبح از خواب بیدار شدم لکه بینی داشتم سریع رفتم دکتر سقط شده بود .

حالم واقعا بده😔

سونوی قلبشم رفتم تشکیل شده بود ولی ی روز صبح از خواب بیدار شدم لکه بینی داشتم سریع رفتم دکتر سقط شده ...

چرا دلیلشو نگفت بهت؟؟؟ وسایل سنگین اینا برداشته بودی؟؟ یا زعفرانی چیزی خورذی