2777
2789
عنوان

در حال طلاقم

140 بازدید | 10 پست

بچه ها من در حال طلاقم و‌یه سری از مراحل و‌انجام دادم، دیشب دلم گرفته بود و اومدم نینی سایت، اینجا عین یه دفتر خاطرات برام شده بود ، دعواهایی که کرده بودم و‌اینجا یه سریاسو تاپبک زده بودم باعث‌شد بفهمم بهترین تصمیم و‌گرفتم واسه جدایی، و دیگه دودل نباشم، 

توکلت ب خدا باشه عزیزم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

منم در حال طلاقم همین که ادم خودش مطمئن باشه که بهترین تصمیمو گرفته کافیه انشاءالله که بهترینا در انتظارت باشه ❤

❤عیسی اگر در آخر عمرش به عرش رفت قنداقه ی حسین شرف عرش اعظم است❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همچنین برای شما عزیزم، برای چی جدا میشین؟ 

فدات گلم...طولانیه قضیش ولی کلی بگم دخالتاای بیش از حد مادرشوهرم حتی تو خصوصی ترین مسایل و دهن بینی شوهر نامردم خسیس بودنشون با اینکه میلیاردرن ولی در حد یه کارمندم خرج نمیکنن معاشرت صفر محروم کردنشون از ارتباط با خونوادم و الی اخر یکی دوتا نیست که محسناتشون از خدا بی خبرا

فدات گلم...طولانیه قضیش ولی کلی بگم دخالتاای بیش از حد مادرشوهرم حتی تو خصوصی ترین مسایل و دهن بینی ...

عزییزم چقدر شبیه همیم، به جز خسیس بودم‌تمام موارد و منم داشتم، خدا لغنتشون کنه

عزییزم چقدر شبیه همیم، به جز خسیس بودم‌تمام موارد و منم داشتم، خدا لغنتشون کنه

خدا ازشون نگذره فقط😔 انشاءالله روزای خوبی در انتظارمون باشه توکل به خدا

فدات گلم...طولانیه قضیش ولی کلی بگم دخالتاای بیش از حد مادرشوهرم حتی تو خصوصی ترین مسایل و دهن بینی ...

حداقل مهرتو بگیر چون پولدارن

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
حداقل مهرتو بگیر چون پولدارن

با این قانونی که هست مگه زنو تو دادگاه آدم حساب میکنن مهریه کیلو چند خواهر،زندانو که کلا برداشتن هیچ چیزیم به اسمش نیست حق طلاقم باهاشه فقط خدا باید برام معجزه کنه فقط خداااااا،اگه بدونی چندماهه اقدام کردم هنوز هیچ خبری نیس که نیس  خدا کافرم اسیر دادگاه نکنه که آدم جونش تو این راه درمیاد به والله....

با این قانونی که هست مگه زنو تو دادگاه آدم حساب میکنن مهریه کیلو چند خواهر،زندانو که کلا برداشتن هیچ ...

اره درسته دادگاه اصلا به نفع زنا نیست انشاله  خدا کمکت کنه

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم