2821
2789
عنوان

کاشت ناخن

162 بازدید | 25 پست

انجام داده کسی چطوره؟

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره من انجام دادم واسه تنوع خوبه ولی ناخنم دیگه مثل روز اولش نشد بنظرم اگر ناخنای خودت خوشگله انجام ...

جدن؟الان ریمو کردین؟

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻

من چندسال بود بدجور تو فکرش بودم ،این سری ناخون مصنوعی گذاشتم در حد سه روز دیگه حالم داشت از زمین و زمان بد میشد تا عمر دارم دیگه هوس نمیکنم و اونایی هم که کاشت میکنن رو‌درک نمیکنم،خیلی بد بود خییییلیییییی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
چرا هرکی یه کاری کرد بقیه تاپیکها همون میشه

چی؟

من چندسال بود بدجور تو فکرش بودم ،این سری ناخون مصنوعی گذاشتم در حد سه روز دیگه حالم داشت از زمین و ...

چرا همه کارای تو ارایشگاها بده؟😕😕😕

مثلا اکستنشن یا کراتین مو

چرا همه کارای تو ارایشگاها بده؟😕😕😕 مثلا اکستنشن یا کراتین مو

متوجه منظورتون نشدم ،ولی من خودم تو خونه ناخن مصنوعی گرفتم گذاشتم خیلی هم محکم و خوشکل شد ولی واقعا ازش بدم اومد اولا هیییچ کاری نمی‌تونستم بکنم بعدم انگار ی چیز سنگین و اضافه و بیخودی باهام بود ،ولی کاشت  از سرم افتاد برای همیشه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
چون پشت سرهم کاشت انجام دادم حالت خشک داره و یه جوریه که خوشم نمیاد ناخنای خودم لطیف بود اما بعضیا ف ...

خب روغن زیتون بزنید شبا روش زدید؟

خب روغن زیتون بزنید شبا روش زدید؟

نه ربطی نداره به روغن زیتون

موقع سوهان کشیدن یه کم میکشن زیرپوست ناخن اونجا باز میشه ضدقارچ هم میزنن ولی پوست پوست و خشک شده روغن زیتون کاری نمیکنه واسه این قسمت

متوجه منظورتون نشدم ،ولی من خودم تو خونه ناخن مصنوعی گرفتم گذاشتم خیلی هم محکم و خوشکل شد ولی واقعا ...

اره

میگم چرا هرکاری تو ارایشگاها میکنن واسه مردم بد از اب درمیاد مثلا اکستنشنو میگن بده یا کراتین میگن صرر داره حالا هم کاشت ناخن بده

فکنم باید ارایشگاه نریم