بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۲ساله کارمیکنم دو تیکه اوردم کار یکماه دو ماه نیست باید اصلا اضافه وزن نداشته باشی بالا تنت بدون ...
سلام گلم . ببخشید یه سوال . من الان ده کیلو اضافه وزن دارم . میخوام دو سال دیگه اقدام کنم برا بارداری . تصمیم دارم تا اون موقع هر روز باشگاه برم. ب نظرتون اگر این کارو کنم اضافه وزنم اوکی میشه ؟ بدنم خیلی ضعیفه کار با دمبل برامسخته در این رده یعنی . سلولیت هم دارم. سینه هامم خیلی سنگین هستن و کمی افتاده و شل هستن . کمی هم گودی کمر دارم و قوز میکنم . واقعا نگرانم میخوام اول مشکلاتم رو حل کنم بعد برا بارداری اقدام کنم . به نظرت کن اوکی میشم تودو سال ؟
دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم
سلام گلم . ببخشید یه سوال . من الان ده کیلو اضافه وزن دارم . میخوام دو سال دیگه اقدام کنم برا باردا ...
دو سال؟؟؟
تو دو سال میتونی اونقدربدنتو قوی کنی که وزنه های سنگین هم بلندکنی اره عزیزم چرا نشه بدنسازی قوز کمر رو خیلی بهترمیکنه ینی دو سه ماه اول که بدن داره کم کم چربیش میره و خشک میشه اما به مرور خیلی خوب میشه قوز کمر رفع میشه ۱۰ کیلواضاف وزن هم میره اگررژیم هم رعایت کنید پرس سینه وجلوبازو اینا هم سینه رو خیلی سفت میکنه گودی کمر هم مربوطه به قوزکمر ینی یه تناسبی باهم دارن که یکیش خوب بشه اون یکی بهترمیشه
دو سال؟؟؟ تو دو سال میتونی اونقدربدنتو قوی کنی که وزنه های سنگین هم بلندکنی اره عزیزم چرا نشه بدنسا ...
وای مرسی عزیزم خیالم رو راحت کردی الان هر روز میرم باشگاه تردمیل و دوچرخه واسکی فضایی هم در کنار تمرینم کار میکنم . کالری روزانه م رو هم کردم ۱۳۰۰ کالری و بیشتر مرغ آب پز و حبوبات پخته و سفیده تخم مرغ و آ جیل وچیزاب پروتیین و مفید میخورم دارم تمام تلاشم رو میکنم . مرسی که جواب دادی گلم .موفق باشی
دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم