2777
2789

به تاریخ و حال نگاه میکنند اکثریت نان آوران مرد می بینند

به تاریخ نگاه میکنند جنگاوران مرد میبینند

اما صبر کنید

قطعا  آن ها خوب نگاه نمیکنند

یا مغزی برای درک نگاهشان ندارند

شاید اکثریت جنگاوران و نان آوران مرد بودند

اما ما اینجا حداقلیت ارزشمند تری دارم

زنانی که زیر بار تحقیر  توهین جنسیت زدگی و فراتر از آن  زن ستیزی  مرد سالاری  سنجیده شدن بر اساس زیبایی و رقابت بی اندازه برای بدست اوردن مردان،زنانی که ترس از تجاوز همواره همراهشان بود زنانی که بشدت سرکوب شدند نه توسط غریبه ها توسط مادرشان پدرشان خواهرشان برادرشان

و کدام مرد زیر بار این فشارها می تواند تاب بیاورد!هیچ مردی

اما به خاطر همین هاست که حداقلیت ارزشمند به وجود آمد

زنانی که درتاریخ بی نظیر بودند

زنی که لباس مردانه پوشید و به جنگ رفت

و زنی که با لباس مردانه طبابت خواند

زنی که شاه عثمانی عروسک دستانش شد 

و زنی که بنای اسلام را در کنار همسرش پایه گذاری کرد

زنی که رئیس جمهور برترین کشور اقتصادی دنیاست

و زنانی که بهترین نحو ممکن کشور اداره میکنند

و اگر بخواهم از این زن ها بنویسم تمام نمی شود

بله دوست عزیز می دانم توهم مردان زیادی با موفقیت چشمگیر سراغ داری میدانم مردان هم سراسر مشکلات هستن و  مهم ترینش هم توقع مالی خانواده 

اما 

موانعی که برای موفقیت در سر راه یک زن است 

برای هیچ مردی نیست 

اما قبول دارم مردها در یک چیز برترند و این است که جمله مردان علیه مردان بی معناست !

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍

خشمان امد مخصوصا جمله اخر خیلی خوب اومدی

کاربری جذاب لنتی و پوبون سابقم  ایرانی جماعت اگه وسط اروپا هم بره خونه بگیره دو تا بطری نوشابه پر آب میکنه میذاره گوشه توالت برا وقتایی که آب قطع میشه  رفتم تو اتاق پرو و یه لباسو زیر لباس خودم پوشیدمو خیلی عادی اومدم بیرون؛ می‌خواستم از مغازه برم بیرون که یارو گفت داداش خیلی خندیدیم، حالا اون کاپشنی رو که زیر تیشرتت پوشیدی درار بذار سر جاش   آلارم موبایل مناسب برای من نیست، باید یه اپلیکیشن نصب کنم که سَرِ زمانِ تعیین شده، بهم لگد بزنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنهای ضعیف باعث شدن ابن تفکر ایجاد شه

زنهایی که نمیتونن برای حقشون بحث منطقی کنن و متوسل به عشوه میشن

زنهایی که پسرای دیکتاتور تربیت میکنن

زنهایی که راحتی رو وابستگی رو به اشتغال ترجیح میدن 

خشمان امد مخصوصا جمله اخر خیلی خوب اومدی

ممنونم

خیلی یه هویی نوشتم و جای ویرایش زیاد داشت اما دیگه تاپیک زدم 😘

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍
زنهای ضعیف باعث شدن ابن تفکر ایجاد شه زنهایی که نمیتونن برای حقشون بحث منطقی کنن و متوسل به عشوه می ...

میدونی این یه چیزی شده که تو مغزشون از بچگی به زور توسط خانواده جا داده شده

خیلی سخته بخوای منطقی متقاعدشوت کنی که ارزشمند هستن

ولی خیلی دیر نتیجه میده

میدونی چرا مردا خودشون رو برتر میدونند

چون اعتماد به نفس قوی دارن   واسه دیده شدن پیش شریک زندگی یا جنس مخالف   زیر تيغ جراحی و عمل های زیبایی... نمیرن

با دیدن یک چروک فکر نمی کنند دنیاشون به آخر رسیده  از دیدن تیرگی نقاط حساس بدنشون شرمنده نمیشن و مدام پی دیده شدن نیستن      همین اقتدار و اعتماد به نفسشون که احساس برتری میکنند

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
میدونی چرا مردا خودشون رو برتر میدونند چون اعتماد به نفس قوی دارن   واسه دیده شدن پیش شریک زند ...

دقیقا 

فمینیستی شد رفت 😁

مگ فمنیست چشه؟ افتخار

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.