2777
2789
عنوان

کرجیاایی که عروس شدن بیاید لطفا

1264 بازدید | 15 پست

دوستای گلم اگه توتهران و کرج عروس شدید یا عروسی نزدیکانتون بوده و تجربه میکاپ خوب داشتید مخصوصا تو کرج بهم معرفی کنید ممنون میشم جشن عقدمه تو کرج باشه خیلی راحت ترم 

اگر هم میکاپ آرتیستی خیلی اسم در کرده و معروف و کاراش از رو فیلم و عکس خوبه اما شما تجربه خیلی بدی داشتید بازم بهم بگید ممنون میشم از راهنماییاتون..❤🙏🏻

ارایشگاه رفیدا عالییییه.زیبا جون کارش حرف نداره.خیلی معروف نیس ولی کارش محشره.تو کرجه البته

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

من تو اینستا کارای بهشته موسی خانی و شبنم نظیف میبینم خیلی خوبه حالا تو واقعیتش رو خدا داند

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرجیا میکاپشون کج و کولس😉

ن بابا😁

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
دوست منم عروس اونجا بود راضی بود

کارشون عالیه واقعا.منم عروس اونجا بودم

من عروس مدیا بودم

خبیییلی چهره ام تغییر کرده بود

موادش هم عااالی بود یعنی یه ذره تکون نخورد تو اوج گرما و تابستون

قیمتش بالاست ولی موادش عالیه کارش هم خوبه

اینستا هم داره بزن عروس سرای مدیا

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕