2789
عنوان

پوست سفید

245 بازدید | 16 پست

سلام 

بچها من پوست صورتم سفیده 

ولی پوست بدنم گندمیه روشنه قبلا روشن تر هم بود 

میشه لطفا اگه کسی راهکاری بلده برای سفید شدن پوست بدن بگه ؟؟

تورخدا هرکی ماسکی ، لوسیونی هرچی که میدونین بگین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من فکر میکردم‌گندمی ام تا اینک موبر برداشتم پشمامو زدم دیدم عهههه چ سفیدم

توعم اگ لیزر نرفتی یسری پرز داری ک دیده نمیشه.با موبر بزن سفیدیش معلوم میشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

من پوست تنم گندمی روشن مایل سفیده صورتم گندمی تیره ب سبزه به خاطر آفتاب یکی ام ب من بگه لطفا

اهدای عضو =اهدای زندگی !                                           من کارت اهدای عضو دارم 💙                                      من یک دختر شادم  عاشق خانوادمم  من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام   عاشق تئاتر  باله ویلون گلف سینکرونایز    رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم   عاشق مهندسی عمران  دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من از کرم هیدروکینون استفاده کردم بخاطر همین دوست بدنم گندمی شد لطفا هرچی هرچی بلده بگه 

و هیچ وقت از کرم هیدروکینون دار استفاده نکنید به هیچ عنوان پوستتون داغون میشه 

من لیزر میرم 

عذر میخوام لیزر کل بدن(full body)؟ با چه دستگاهی؟

صدایت میکنم آقــا...همین جایم... خودم تنها...از این پایین به آن بالا...صدایم می‌رسد آقــا؟...نگاهم در زمین گیـر است...خودم هم خـوب میدانم...بسـی دیـر است...بسـی دیـر است.‌..برای پَــر زدن اما امیـدم را نگیـر آقــا...ازاین سقف گناهانم دعا بالا نمی آید،دعا آنجا نمی‌آید...دعایم را ببر بالا...شفاعت کن مرا آقـا...شمــا را میدهم سوگنــد...به حق مـادرت زهـرا نگاهت را نگیـر آقـا...اللهم عجل لولیک الفرج
آره کل بدن البته من چون بورم بعضی جاهام مثل پشت و شکم و ران مو نداره ولی خب بقیه جاها میرم  با ...

ببخشید منم تقریبا بورم...پشت و کمرم موی خیلی کم و روشنی داره درحد کرک.اونارو نیاز نیست برم؟

راضی هستین؟

صدایت میکنم آقــا...همین جایم... خودم تنها...از این پایین به آن بالا...صدایم می‌رسد آقــا؟...نگاهم در زمین گیـر است...خودم هم خـوب میدانم...بسـی دیـر است...بسـی دیـر است.‌..برای پَــر زدن اما امیـدم را نگیـر آقــا...ازاین سقف گناهانم دعا بالا نمی آید،دعا آنجا نمی‌آید...دعایم را ببر بالا...شفاعت کن مرا آقـا...شمــا را میدهم سوگنــد...به حق مـادرت زهـرا نگاهت را نگیـر آقـا...اللهم عجل لولیک الفرج
ببخشید منم تقریبا بورم...پشت و کمرم موی خیلی کم و روشنی داره درحد کرک.اونارو نیاز نیست برم؟ راضی هس ...

نه اصلا موهای کرمی رو نباید لیزر کنید بخاطر اینکه موها زخیم و سیاه میشه 

بله من خیلی راضیم پنج جلسست که رفتم واقعا خیلی خوب بوده ولی خب باید برای نتیجه دهی کامل باید جلسه هارو کامل برم 

نه اصلا موهای کرمی رو نباید لیزر کنید بخاطر اینکه موها زخیم و سیاه میشه  بله من خیلی راضیم پنج ...

متشکرم از توضیحتون...بعد از اتمام جلسات دیگه موها در نمیاد؟

موهای بور منظورم بود نه کرمی 😁 اشتباه تایپ میشه

ببخشید من همش سوال میپرسم...ممنون که صبوری میکنید

متشکرم از توضیحتون...بعد از اتمام جلسات دیگه موها در نمیاد؟

نه دیگه موها دیگه در نمیاد ولی خب باید هر سال و بعدش هر چندسال یکبار برین ترمیم ولی واقعا خیلی خوبه ارزششو داره 

نه دیگه موها دیگه در نمیاد ولی خب باید هر سال و بعدش هر چندسال یکبار برین ترمیم ولی واقعا خیلی خوبه ...

ممنونم کاربر عزیز از اینکه وقت گذاشتین و کمکم کردین...سلامت و شاد باشید خانم...سپاسگزارم