2777
2789
چی هس من نکیدونم تچضیحی ک نوشتی خوندم ولی نمیدونم دقیقا چسه و چربطی بفقیر و ثروتمند داره؟

مثال زدم مثلا شده تا حالا یه چیز رو واسه اولین بار ببینی یا بشنوی بعد بنظرت قبلا دیدی یا شنیدیش؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدم توی این قضیه هیچ عدالتی نیس من از کجا بدونم که چجور ادمی بودم تو اون دنیا اصن اینی که الان هستم یکی دیگست در واقع من دارم تاوان کار کسی دیگه رو پس میدم 😐😐همون اخرت خودمون معقول تره

شما هنوز نورالدین قاتل رو نشناختین باباگیان😎
من خودم خیلی گشتم اکثر اعتقاد داشتن

این چه دیدگاهیه آخه ...!

این طوری باشه که هرکسی که فقیره یا معلول مادرزادیه یا بیماری ژنتیکی داره همیشه باید شرمنده باشه و توسط جامعه مورد غضب و لعن و نفرین قرار بگیره ، چون باور بر اینه که تو زندگی قبلیش آدم خطاکاری بوده و الان هرچی سرش میاد حقشه ...!

واقعا عقل و انصاف شما بهتون اجازه میده أین رو بپذیرین ...؟!

این الان دلیل شماست برای پذیرش تناسخ؟ گیرم تناسخ درست باشه. اون کودک کار در زندگی قبلیش گناهی ...

افرین دقیقا . ینی وقتی تناسخ قبول کنی مسئله به این مهمی رو کلا نمیتونی توجیح کنی

چون حدیث جعلیه و منبع نداده اون کاربر  اون زمان اصلا تناسخ نبوده که کسی بخاد درموردش حرف بزنه&n ...

چرا عزیز‌ من 

نظریه ای شبیه به تناسخ بوده که بعضیا باور  داشتن و امام رد کردن 

منم بهش فک میکنم

اما ی چیز خیلی ساده اومد تو ذهنم 

اگر وجود داشته باشه پس افزایش جمعیتی هم نباید وجود داشته باشه تولد و موجود جدیدی نباید باشه

از اول بشریت باید مثلا ۱ میلیارد ادم وجود داشته باشه و این یک میلیارده هی مجازات میشن یا پاداش کار خوبشونو میبینن و جسمشون تغییر میکنه  

پس تکلیف ادمای جدید چی میشه ؟! 

تنا.سخی اگر وجود داشته باشع باید اون روح یادش بمونه ک بخاطر چی داره بهش ظلم میشع یا بر عکسش 

چون حدیث جعلیه و منبع نداده اون کاربر  اون زمان اصلا تناسخ نبوده که کسی بخاد درموردش حرف بزنه&n ...

مأمون: «شما درباره‌ی تناسخ (انتقال روح مرده به زنده ديگر) چه می‌گوييد؟»
امام رضا: «كسى كه معتقد به تناسخ باشد به خدا كافر شده و بهشت و دوزخ را انكار كرده است.»

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
مأمون: «شما درباره‌ی تناسخ (انتقال روح مرده به زنده ديگر) چه می‌گوييد؟» امام رضا: «كسى كه معتقد به ...

منبع بده و شماره حدیث

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
من ن تناسخ رو قبول دارم ن بهشت و جهنم رو فقط خدا رو قبول دارم ب نظرم بهشت و جهنم تو همین دنیاس اینجا ...

آفرین

منم به تنها چیزی که اعتقاد دارم اینکه خدا هست. چون وقتی بهش اعتقاد ندارم حالم خییییییییییییییییییلللللللللللللللللیییییییییی بده.

این چه دیدگاهیه آخه ...! این طوری باشه که هرکسی که فقیره یا معلول مادرزادیه یا بیماری ژنتیکی داره ه ...

در ضمن این همه ادم پولدار ولی ظالم هم با این قضیه جور در نمیان .مثلا ترامپ یه میلیونره ولی ایا خیلی ادم خوبیه 😐یا یکی هست خیلی خوبه ولی فقیره. یا حتی بعضی حیوانات از خیلی ادما مهربون ترن

شما میگی بهش اعتقاد دارم بعد یه تاریخچه حدودی هم از پیشینه تناسخ نمیدونی؟؟.افلاطونم درباره تناسخ نظر داره. اونوقت میگی زمان امام رضا نبوده؟؟

بعد گیریم این حدیث جعلی باشه (بماند که تشخیص جعلی بودن حدیث یه علم نه دل بخواه من و شما) ولی معاد جزو اصول دین. تناسخ هم در تقابل صددرصدی معاد. در اینکه کسی به یکی از ارکان اصول دین اعتقاد نداشته باشه مسلمان نیست که شکی نیست.لازم نیست حدیث اورد واسه این قصیه.

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓