2777
2789

با آب و ریکا

پودر نزن که رنگو خراب میکنه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبر کن بارون بیاد شسته شه من ۵  سالع ماشین دارم یکبار هم نشستمش😂

بارون که همش گل و لک میشه😐

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

دوتا سطل بزرگ لازم داری یا یه سطل و یه شلنگ آب

تو یه سطل مایع ظدفشویی و اب قاطی میکنی با ابر کل ماشینو کف مالی میکنی بعد اب میگیری روشو همه کف ها که رفت حالا باید سه چهارتا پارچه نخی داشته باشی تا خشک کنی. خشک نکنی همش لک میمونه. خصوصا شیشه ها و کاپوت

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خوبه حداقل خیس میشه شن هاش میره

هیچی بدتر از بارون نیست😂گِل میکنه ماشینو🙄