2777
2789
عنوان

دعوای شدید

314 بازدید | 16 پست

دوستان من یه عمو دارم که کلا خیلی دست بزن داره ینی از اول جوونیش همینطور بود

بعد چند دقیقه پیش پدرم همینطور زنگ زده بود که حالش رو بپرسه ، اخه خیلی وقت بود که ازشون خبر نداشتیم.

بعد الان متوجه شدیم مثل اینکه عموم و زنش با هم دیشب دعوای شدید کردن و عموم گرفته زن عموم رو کتک زده و هولش داده و زن عموم خورده زمین و پاش شکسته .

الانم زن عموم بیمارستانه برای پاش 

ظاهرا برای گچ گرفتن و عکس انداختن رفته

اصلا بعضی مردا معلوم نیست از جونه خانما چی میخوان.

اخه اگر هم ادم از دست زنش عصبی هم باشه ، دیگه نباید به این وضعیت کتکش بزنه که.

شما اگر باشین با همچین شوهری چه رفتاری میکنید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حال زن عموت میفهمم 😭لعنت ب این مردا

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
شکایت میکنم اینقد دادگاه پاسگاه میکشونمش که دفعه اول و اخرش باشه

هیچوقت زن عموم شکایت هم نکرد

این باره اولش نبوده که اینطوری ازش کتک خورد

نمیدونم واقعاا چرا باید با همچین ادمی زندگی کرد

هیچوقت زن عموم شکایت هم نکرد این باره اولش نبوده که اینطوری ازش کتک خورد نمیدونم واقعاا چرا باید ب ...

متاسفانه اینقد زدن توی سر زن تو این مملکت و هیچوقت حقی بهش ندادن خودمونم حقی برای خودمون قائل نیستیم

مال بی عرضگی و توسری خوری زن  عموته مطلومه که ظالم رو کلفت میکنه مرگ یه بار شیونم یکبار

اخه خب ادم نمیدونه در مقابل این مردا چکار باید کنه 

چجوری باید رفتار ‌کنه

زن عموی من ۸ تا خواهر و برادر داره

با این حال بازم عموم کتکش میزنه

اخه خب ادم نمیدونه در مقابل این مردا چکار باید کنه  چجوری باید رفتار ‌کنه زن عموی من ۸ ت ...

خواهر و برادرشرو چکار دارم باید توهمون بیمارستان شکایت تنظیم کنه یه بار که عموت پیامک دفتر قضایی براش بیاد با گنده تر از خودش طرف بشه ادم میشه

بزرگترین دشمن هرکس خودشه