2777
2789
عنوان

کمک کسی زگیل تناسلی داشته

436 بازدید | 28 پست

سلام ۱۸سالمه الان احساس کردم یه چیزی مثل جوش فقط یه دونه خیلی شبیه جوش کنار مقعدم جسارتا هست ولی خیلی شبیه جوشه یکم دست کاریش کردم خون شد مثل جوش نظرتون چیه جوشه به نظرتون

معذرت .رابطع داشتی 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوش دردناک هست فکر کنم زگیل درد نداشته باشه و گوشتی باشه البته دقیق نمیدونم نه خداراشکر نداشتم

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

زگیل از رابطه هست اگر رابطه نداشتی پس جوشه

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
ازتون سوال راجب زگیل تناسلی کرده چرا میخواید ته و تو رابطه جنسی طرفو در بیارید ! اگر توصیه ای دارید ...

چون سوال مهمی بوده برام و هیچوقت نتونستم از کسی که این مدلی بوده علت رو بپرسم 

در ضمن شما دخالت نکن 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

عزیزم چون نزدیک مقعدته شاید بواسیر داری ...

ولی خب اگر هم رابطه نداری جایی نگرانی نیست بتظرم 

عکسشو بزار تو سایت نوبت.دات. ار. Nobat.ir تو پنل متخصصین زنان و عکس هم فقط برای پزشک قابل رویته بهتر راهنماییت میکنن

چون سوال مهمی بوده برام و هیچوقت نتونستم از کسی که این مدلی بوده علت رو بپرسم  در ضمن شما دخال ...

به شما ربطی نداره دوما وقتی حقوق یک فرد و حریم شخیصیشو زیر پا میذاری مسئولم تذکر بدم بعنوان یه فرد اگاه از قوانین

به شما ربطی نداره دوما وقتی حقوق یک فرد و حریم شخیصیشو زیر پا میذاری مسئولم تذکر بدم بعنوان یه فرد ا ...

مگه روی صحبت من با تو بوده که جبهه گرفتی .خدا کمکت کنه