2777
2789
عنوان

میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 23 پست
اگ شانس منه ک همچین فردی وجود نداره

میدونی من به این اعتقاد دارم که هرچی فکر کنی همون میشه 

خوشبین باش 😘 

واسه قبولیم تو کنکور دعا کنین خدا هرچی میخواین بهتون بده🤲🏻💙😍
خودمم شک کردم، بهشم گفتم، ولی قسم میخوره ک عاشقمه

با این که باهم فامیلین ولی اصلا دلش ب حالت نمیسوزه قصد دیگه ای داره ازش فاصله بگیر اگه واقعا دوست داشته باشه میاد خواستگاری

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمعن باش صبر کنی پاکدامنی خودت رو حفظ کنی یکی بهتر از اون خدا بخت تو میکنه بعد یه تار مو اونو با هزارتا مثل پسر خالت عوض نمیکنی منم قبل ازدواجم عاشق بودم ولی الان فقط از اون یه اسم به خاطرم منونده هیچوقت زندگی الانم رو با اون عوض نمیکنم چون اون منو نخواست

اگ شانس منه ک همچین فردی وجود نداره

عزیزم هنوز اول راهی چرا این قد نا امید؟؟

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
مطمعن باش صبر کنی پاکدامنی خودت رو حفظ کنی یکی بهتر از اون خدا بخت تو میکنه بعد یه تار مو اونو با هز ...

دعا کن واس منم💔

هزار خطبه هم بخوانند حرام است معشوقه کسی را به دیگری دادن! 💔
عزیزم هنوز اول راهی چرا این قد نا امید؟؟

درسته اول راهم، ولی تا الان انقد ضربه ها خوردم که فکر میکنم دیگ اخرای زندگیمه 

خستم از همه چی

درسته اول راهم، ولی تا الان انقد ضربه ها خوردم که فکر میکنم دیگ اخرای زندگیمه  خستم از همه چی

امیدت به خدا باشه تلاش کن  تا تو زندگی موفق بشی  اعتماد ب نفست رو ببر بالا 

به هیچ کس اجازه نده بهت بی احترامی کنه ارزش خودتو بدون 

برات بهترینهارو ارزو می کنم🌹🌹

امیدت به خدا باشه تلاش کن  تا تو زندگی موفق بشی  اعتماد ب نفست رو ببر بالا  به هیچ ک ...

ممنونم عزیزه دلم 

ممنونم عزیزه دلم 

🌹🌹🌹💚