2777
2789
عنوان

پتوس

173 بازدید | 12 پست

سلام

خانما یه سوال در مورد پتوس داشتم.حدودا چهار روزی میشه که پتوس هام رو داخل خاک قلمه زدم و گذاشتم پیش گلدون های دیگه ام،حالا متوجه شدم همه گل هام قارچی شدن و این قارچ ها به پتوس هم سرایت کرده.برعی همشون سم پاشی کردم ولی میترسم به پتوس هام بزنم چون تازه کاشتم و هنوز ریشه ندارن.چیکارشون کنم به نظرتون؟

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش پتوس رو تو یه شیشه آب میزاشتی ..ی گوشه تا ریشه بزنه بعد بکاری تو خاک

گذاشتم ولی بی حال شده بودن دیگه گلفروشی گفت پودر ریشه زا بزن بکار تو خاک

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
عزیزم پتوس رو در بیار بذار تو آب تا ریشه بزنه و قوی بشه بعد تو خاک بکارشون....  الان احتمال خر ...

یک سری هم داخل شیشه داشتم اونا داغون شدن،تمام حالت لجنی شده ساقه هاشون

گذاشتم ولی بی حال شده بودن دیگه گلفروشی گفت پودر ریشه زا بزن بکار تو خاک

😮😮😮اشتباه کردی ..مال منم اینجور شد ..هر روز آب شیشه رو عروض میکردم ..یهو دیدم ریشه زده ..

بعدم کاشتی تو خاک قرص ال دی پودر کن چند دونه و بریز تو ی لیوان فرانسوی آب ..قاطی کن بریز پاش ..زود ریشه میزنه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
خب باید آب رو عوض کنی  آب مونده دیگه انرژی لازم رو به گیاه نمیده

نه بابا،من تا حالا کلیییییی پتوس قلمه زدم،ابشم هر روز عوض میکردم.اینا اینطوری شدن