2777
2789
عنوان

هوو

| مشاهده متن کامل بحث + 5621 بازدید | 89 پست

چطور شد به نتیجه رسیدی کنار بیای؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهت صبر بده و به دلت ارامش

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
یاد اون مرد شکارچی افتادم تبلیغ چند همسری میکنه 

من میگم اونا رابطه شون هم سه نفره س ، قطعا آ نرمال و بیمار جنسی هستن همشون ، شایدم از شدت نداری یا بی کسی و بدبختی تن به همچین شرایطی دادن یا ببخشید شیرین عقلن ولی قطعا طبیعی نیستن ، حیوونام اینطور زندگی نمیکنن

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   

استارتر عزیز چجوری متوجه شدی؟چرا تلاش نکردی از زندگیت بره یا جدا نشدی؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

یه همسایه داریم،،زن اولش یه روز داشت به بچه هاش ناهار میداد یهو شوهرش ب. یه زن اومد داخل گف صیغه کردم خلاصه کم  کم این دوتاهوو شدن انگار خواهر😮مثلا مرده میاد زن دومی رو بزنه اولی سپر میشه .که کتکش نزن😐😐😐به هم میگن آبجی😐

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
دوس داری ۳نفری؟

ولش کن حتما بچه اس

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
مطمئنی زنی؟!!!!فک کنم مرد هستی اشتباها نوشتی زن!!!

شوشو درامدش بالاس فقط باید یه نفر بخوره؟؟؟من که راضی هستم شماها آنرمال هستید

مربی بوکس، عاشق پسرم، پروردگار اشپزی ،عاشق همسر عزیزتر از جان،
من میگم اونا رابطه شون هم سه نفره س ، قطعا آ نرمال و بیمار جنسی هستن همشون ، شایدم از شدت نداری یا ب ...

شایدم فرهنگشون مث عرباس ، نمیدونم اصلا برام قابل هضم نیس دیگه این عکس و اداهاشون چیه روانیا ! 

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   
من میگم اونا رابطه شون هم سه نفره س ، قطعا آ نرمال و بیمار جنسی هستن همشون ، شایدم از شدت نداری یا ب ...

چهره ی زن اولی ک قطعا داد میزنه از این شرایط راضی نیس 

و مرد و زن دومی هم که مریض جنسی وروانی هستن