2777
2789
عنوان

شیو کردن🤕

341 بازدید | 21 پست

سلام خوشگلا یه سوال داشتم

کسی هست که تاحالا رون پاشو شیو کرده باشه؟ 🤦🏻‍♀️😂 من خودم بدم میاد وقتی موهاشو میبینم ولی تاحالا هم از زانو به بالا رو شیو نکردم. یادمه یه دوست داشتم میگفت موهای بالای زانو رو اگر شیو کنید ضخیم در میان زشت میشن ولی من همچین مشکلی با دست و پام نداشتم. کسی تجربه داره راهنماییم کنه؟ 

✖ forget who forgets you

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلی نداره ولی با هرچی میخوای شیو کنی حتما قبلش ی قسمت کوچیک امتحان کن چون پوستش حساسه ممکنه قرمز شه یا جوش بزنه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

این اصلا علمی نیست که اگه موهارو شیو کنی زخیم میشه

تیغ چون از ریشه مورو نمیکنه و باعث میشه مو نوکش تیز بشه بخاطر همین فکرمیکنن مورو ضخیم میکنه

من قبلا شیو میکردم همیشه حتی صورتمم شیو میکنم الان لیزر کردم کمتر انجام میدم اما بازم با ژیلت اصلاح میکنم

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

بله من ماهی یکبار شیو میکنم.خب خیلی فرق میکنه با چی شیو کنید.اگر با ژیلت یا تیغ بزنید معلومه که خیلی ضخیم و بد میشه.اگر هم اپیلاسیون کنید بعد مدت کوتاهی پوستتون شل میشه.ـمن فقط و فقط نوره میمالم .هم رشدش کمه هم خیلی نرم میشه.بااینکه موهام بوره ولی همسرم به شدت از مو بیزاره.مجبورم برشون دارم

این اصلا علمی نیست که اگه موهارو شیو کنی زخیم میشه تیغ چون از ریشه مورو نمیکنه و باعث میشه مو نوکش ...

آره منم خوندم اینو ولی تجربه خودش بود میگفت زدم عین ریش مردا ضخیم شده بود 🤕 منم ترسیدم دیگه

✖ forget who forgets you
بله من ماهی یکبار شیو میکنم.خب خیلی فرق میکنه با چی شیو کنید.اگر با ژیلت یا تیغ بزنید معلومه که خیلی ...

شما تجربه داشتین که ضخیم و بد میشه؟ 

✖ forget who forgets you
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز