همه خانواده ها الان به روزن . تو خونه ها لپ تاپ دارن ماهواره همه فیلم نگاه میکنن . همه به روز هستن دخترا آزادن . پدر مادرا برای بچه هاشون پول میدن برن خرید هرچی دوست دارن لباس و اینا ... بخرن . اونوقت من دارم لباسای ۵ سال پیش وهنوز میپوشم . ندارم و همه مسخرم میکنن . حتی بزرگا که هیچی ندارم برای پوشیدن . واقعا هیچی ندارم . پدرم هیجوقت بهم پول نمیده حتی هزارتومن . خیلی سخته . تنهام و بخاطر این چیزا کع همیشه تو مدرسه از بچع های دیگه کمبود داشتم هیچکی باهام دوست نشد 🥺🥺 الان هم که همه پز عمل ها و کارای زیباییشونو بهم میدن . خب چکارکنم ندارم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
کاربری جذاب لنتی و پوبون سابقم ایرانی جماعت اگه وسط اروپا هم بره خونه بگیره دو تا بطری نوشابه پر آب میکنه میذاره گوشه توالت برا وقتایی که آب قطع میشهرفتم تو اتاق پرو و یه لباسو زیر لباس خودم پوشیدمو خیلی عادی اومدم بیرون؛ میخواستم از مغازه برم بیرون که یارو گفت داداش خیلی خندیدیم، حالا اون کاپشنی رو که زیر تیشرتت پوشیدی درار بذار سر جاش آلارم موبایل مناسب برای من نیست، باید یه اپلیکیشن نصب کنم که سَرِ زمانِ تعیین شده، بهم لگد بزنه
از این کامنتم حسته شدم . برم سرکاز چقد دربیارم ؟ ۵۰۰ هزارتومن ؟؟؟؟؟ وایسادم تا نتیجه کنکورم بیاد اونم تا ۴سال دیگه کی خرج منو میده تا من فارغ التحصیل بشم برم سرکار ؟؟؟؟؟🥺🥺
از این کامنتم حسته شدم . برم سرکاز چقد دربیارم ؟ ۵۰۰ هزارتومن ؟؟؟؟؟ وایسادم تا نتیجه کنکورم بیاد او ...
عزیزم تنها راهش همینه من خدم جای ت بودم دیگ درکت میکنم اینو ب من نگو ولی رفتم سرکار الان بهتر شدم عملم میکنم لباسم میخرم همه چی هم خریدم
کاربری جذاب لنتی و پوبون سابقم ایرانی جماعت اگه وسط اروپا هم بره خونه بگیره دو تا بطری نوشابه پر آب میکنه میذاره گوشه توالت برا وقتایی که آب قطع میشهرفتم تو اتاق پرو و یه لباسو زیر لباس خودم پوشیدمو خیلی عادی اومدم بیرون؛ میخواستم از مغازه برم بیرون که یارو گفت داداش خیلی خندیدیم، حالا اون کاپشنی رو که زیر تیشرتت پوشیدی درار بذار سر جاش آلارم موبایل مناسب برای من نیست، باید یه اپلیکیشن نصب کنم که سَرِ زمانِ تعیین شده، بهم لگد بزنه