2821
2789
عنوان

حرف های مردم

74 بازدید | 9 پست

چه جوری باهاش کنار میاین؟ با تحقیر ها و زخم زبون هاشون. من دانشگاه قبول نشدم. رفتم یه رشته بدون کنکور. سال آخر دبیرستان هم نمرات بدی داشتم.داداشمم دانشگاه رو ول کرد رفت سمت علاقه اش. سر همین همش بابام میگه خاک بر سرتون با این بچه بودنتون و ما از بچه شانس نیاوردیم. فامیل وقتی به خاطر امتحانای دانشگاه نمیرم خونشون میگن. تو چه پخی میخوای بشی؟ در صورتی که بچه های خودشون هم وکیل و وزیر نشدن. چه جوری میشه باهاش کنار اومد. تقصیر خودمه؟ خب این همه آدم دانشگاه قبول نمیشن یه بار دیگه میخونن اما من چون گفتن سال بعد بدتره رفتم یه رشته ای که خودمم دوسش ندارم. اینم بگم خیلی از بچه های فامیلمون رفتن دانشگاه آزاد اما به هیچ کدومشون نگفتن  چه پخی میخوای بشی. فقط رو من و داداشم کلید کردن

خب حرف مردم نمیش گفت اصلا مهم نیست 

فطعا نقش دار 

اما خو من کلا توجع نمیکنم 

ب این نتیجه رسیدم تو خوب ترین ادم کرع خاکیم باشی باز بکی هست ک ازت خوشش نیاد 

کلا مثن از مردم خوشم میاد ن ارتباط خاصی برقرار میکنم ن برام مهمن

همیـشع دنبـال چیـزای نـا منظمـم                                                                                          من قرض کردم تا برات خرج کردم !من کف خیابونو برات فرش کردم ،من واس داشتن تو نـذر کـردم•مــن!تو رو یه فرشتـع فـرض کـردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

ولشون کن بابا😒فامیل کلا همینه😑تو هم بگو(اوتیمیشام سکیده پوخیم دولانیر نلبکیلرده)😐

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 
یعنی چی؟  

یعنی نشستم رو سکو حرفم داره میچرخه پیش همه

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 

رفتار ما باعث میشه اطرافیان به خودشون اجازه اظهار نظر بدن وقتی طوری رفتار کنی که بقیه از زندگیت و مسائل باخبر نشن و زیادی با اطرافیان صمیمی نباشی و جلوشون وایسی دهنشون بسته میشه.بعد بزار بگن مهم خودت و آینده ای هست که داری براش تلاش میکنی قرار نیست حتما بعد از دانشگاه سر کار بری مهم اینه بار علمیت اضافه بشه و رشد کنی همین.   

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد